Vizita.si
image (28)

Novice

Shirana ali elegantno vitka?

S.P.
10. 01. 2013 08.27
1

Britanska manekenka Abbey Crouch je nekoč slovela po svojih zapeljivih oblinah, danes pa nas iz meseca v mesec preseneča s svojo vse bolj vitko in koščeno postavo. Je zdaj že čas, da pridobi nekaj dodatnih kilogramov?

Januarja si načeloma večina posameznikov želi predvsem izgubiti odvečno telesno težo, ki so jo pridobili med božičnimi in novoletnimi prazniki. Enako pa ne velja tudi za priljubljeno britansko manekenko ter znano televizijsko osebnost Abbey Crouch, ki ji po mnenju ameriških tabloidov nekaj odvečnih kilogramov zagotovo ne bi škodilo. Zvezdnica nas namreč iz meseca v mesec preseneča s svojo vse bolj vitko in koščeno postavo, njen močno shiran obraz pa je dodobra prestrašil celo njene najbližje.

Prav zaradi tega je Veliko Britanijo v preteklem tednu, ko so ju s partnerjem Petrom Crouchom ujeli v javnosti, že preplavil val govoric in ugibanj o njeni morebitni bitki z anoreksijo, kar pa je 26-letna lepotica nemudoma strogo zanikala. “Vsi se neprestano ukvarjajo in obremenjujejo z mojo telesno težo, kar mi gre že pošteno na živce. Zadovoljna sem s svojim videzom, sicer si ne bi želela ostati takšna, zato se na besede medijev preprosto požvižgam. Če bi menila, da imam težave, bi zagotovo še pravočasno ukrepala. Ne seštevam energijske vrednosti hrane, ki jo zaužijem, in nisem nagnjena k anoreksiji, saj zelo rada jem, sploh ponoči, ko naj bi hrana še posebej redila. Da ne govorim o tem, kako zelo sovražim kakršno koli obliko telovadbe. Nisem obsedena s svojimi kilogrami in ne prakticiram nekih čudnih metod hujšanja, moje telo je pač že po naravi bolj elegantno in vitko, kar pa moja višina le še poudari.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587