Vizita.si
Prijavite se na našo akcijo in shujšajte zdravo in učinkovito s pomočjo 14-dnevnega programa hujšanja v Termah Šmarješke Toplice.

Novice

Shujšajte zdravo in učinkovito!

Katja Benčina
14. 05. 2013 08.05
0

Si želite še pred poletjem izgubiti nekaj odvečne teže? Potem se prijavite na našo akcijo Shujšajte zdravo in učinkovito! Dvema izbrancema bomo podaril 14-dnevni program hujšanja v Termah Šmarješke Toplice.

Prijavite se na našo akcijo in shujšajte zdravo in učinkovito s pomočjo 14-dnevnega programa hujšanja v Termah Šmarješke Toplice.
Prijavite se na našo akcijo in shujšajte zdravo in učinkovito s pomočjo 14-dnevnega programa hujšanja v Termah Šmarješke Toplice. FOTO: iStockphoto
Če vas motijo odvečni kilogrami in ste odločeni, da je skrajni čas, da jih izgubite, se prijavite na našo akcijo Shujšajte zdravo in učinkovito! Dvema izbrancema bomo podarili 14-dnevni program hujšanja v Termah Šmarješke Toplice, in sicer od 22. 5. 2013 do 5. 6. 2013.

Gre za program hujšanja, pri katerem bosta izbranca s pomočjo priznanih strokovnjakov in medicinskih tretmajev izgubljala kilograme in oblikovala svoje telo.

14-dnevno hujšanje bo vključevalo:

- pregled pri zdravniku;
- posvet z osebnim trenerjem in analizo stanja: kardiotest, analiza strukture tkiv;
- posvet s svetovalko za prehrano;
- terapije, ki spodbujajo zmanjševanje maščobnih oblog: limfna drenaža, IR lipoliza (medisat), višinski trening z osebnim trenerjem, anticelulitna nega telesa;
- telesne aktivnosti: nordijska hoja v naravi ali pace vadba, vodna aerobika v termalni vodi, pilates vadba, plavanje, kardiokros trening;
- sprostitvene nege: masaža – aromaterapija za hujšanje, blagodejna nega telesa za učvrstitev, regeneracijo kože in pospešitev hujšanja, sproščujoča kopel, klasična ročna masaža.

PRIJAVITE SE!

Vsi, ki si še pred obiskom plaže želite izgubiti nekaj kilogramov, se ob tem še razvajati in naučiti nekaj novega, se prijavite na našo akcijo in morda boste prav vi tisti, ki vas bomo pospremili v Terme Šmarješke Toplice, kjer vam bodo strokovnjaki pomagali pri uspešnem in zdravem izgubljanju kilogramov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587