Vizita.si
image (28)

Novice

Shujšala in doživela poroko svojih sanj

K.P.
22. 03. 2013 08.08
0

Mati štirih otrok Mandy Bristow se je leta 2009, ko jo je partner zaprosil za roko, odločila, da se bo do oltarja sprehodila v popolni obleki, ki ji je bila takrat še močno preozka.

Mandy Bristow iz britanskega mesta Milton Keynes se je z odvečnimi kilogrami borila že kot najstnica. V zakonsko zvezo z nekdanjim možem je vstopila pri komaj 16 letih. Takrat je tehtala 95 kilogramov. Ko se je prvi zakon po 20 letih končal, je prisegla, da se ne bo poročila nikoli več in da nikoli več ne bo pretežka nevesta. "Srečna sem bila sama. Mislila sem si, da moškega ne potrebujem, in mislim, da je bila vzrok za to tudi moja tedanja teža,“ pripoveduje.

Kmalu zatem je spoznala novega moškega, ki jo je leta 2009 zaprosil za roko, in bila je presrečna. "Takoj sem vedela, da se želim do oltarja sprehoditi kot povsem drugačna ženska,“ pove Mandy, ki je za poroko namenoma kupila preozko obleko. "Ko sem kupila tisto ozko obleko, sem bila še vedno zelo prekomerno težka, vendar sem imela načrt shujšati. Obleka je bila moja motivacija,“ se spominja 47-letna Britanka. Včlanila se je v program hujšanja, pri katerem so vse člane najprej stehtali. "Ko sem videla, da je tehtnica pokazala več kot 120 kilogramov, sem se želela vdreti v zemljo. Tam in takrat sem se odločila, da me pred hujšanjem ne bo ustavilo nič. Začela sem hoditi v telovadnico in posvojila sem psa Archieja, s katerim sem hodila na dolge sprehode. Na teden sem izgubila približno en kilogram. Sčasoma sem bila videti odlično in tudi počutila sem se tako,“ pripoveduje.

Po dvajsetih mesecih trdega dela se je počutila kot prenovljena. En teden pred poroko je tehtala 62 kilogramov, kar je bilo le 2 kilograma od njene želene telesne teže. Seveda je bil rezultat tudi posledica sprememb v načinu prehranjevanja. Nekdanja ljubiteljica hitre ter ocvrte hrane in kebaba je začela kuhati domača kosila, ki so bila veliko bolj zdrava in manj kalorična. Na dan poroke je brez težav smuknila v svojo sanjsko obleko in dogodek doživela v popolnosti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587