Vizita.si
image (28)

Novice

Shujšala 'obilna mama' Johnnyja Deppa

K.P.
10. 08. 2012 15.12
4

64-letna Darlene Cates, ki si jo je večina ljudi najbolje zapomnila po njenem igralskem prvencu Kaj žre Gilberta Grapa, je izgubila 105 kilogramov in upa, da bo nadaljevala filmsko kariero.

Leta 1993 je v filmu Kaj žre Gilberta Grapa (What's Eating Gilbert Grape) odigrala vlogo 'obilne mame' družine Grape, tokrat pa se je Darlene Cates v javnosti pojavila, ker ima nadvse zanimivo novico.

Prekomerno težka igralka je namreč izgubila skoraj 110 kilogramov in upa, da bo kmalu lahko nadaljevala filmsko kariero. Darlene, ki je sicer še vedno prekomerno težka (zdaj tehta 150 kilogramov) in je zaradi svojih težav z odvečnimi kilogrami še vedno bolj ali manj priklenjena na posteljo v svojem domu v Texasu, spremembo v telesni teži proslavlja kot zmago, ki bo predvsem koristila njenemu zdravju. Igralkino življenje je bilo zaradi odvečnih kilogramov že trikrat v smrtni nevarnosti, trenutno pa okreva od vrste operacij, ki jih je imela lani, zato še ne more hoditi. Prvi koraki k preobrazbi, ki so obrodili tudi vidne rezultate, so Darlene ponudili dovolj motivacije in volje, da z dieto nadaljuje. Sicer pa si želi izgubiti še dodatnih 50 kilogramov in upa, da bodo majhne zdravstvene zmage na noge postavile tudi njeno kariero ter da si je ljudje ne bodo zapomnili le kot mamo Gilberta (Johnny Depp) in Arnieja Grapa (Leonardo DiCaprio).

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587