Vizita.si
image (28)

Novice

Opazka Simona Cowella jo je pognala v hujšanje

K.P.
03. 09. 2012 08.06
19

Mandisa Hundley je nastopila v oddaji Ameriški idol ter s svojim glasom očarala na tisoče gledalcev. Sodnik Simon se je prej kot ob njen pevski talent obregnil ob njeno telesno težo. Le kaj bi rekel, če bi jo videl zdaj?

Prikupna Mandisa Hundley je nastopila v peti sezoni oddaje Ameriški idol in mnoge gledalce očarala s svojim izjemnim glasom, a bolj kot z glasom se je hudomušni sodnik Simon Cowell obregnil ob telesno težo tekmovalke ter trenutke, ki naj bi bili za mlado Mandiso v znamenju uspeha, z nesramno opazko v hipu spreobrnil v trenutke žalosti. Med avdicijo je namreč sarkastično izjavil: "Ali imamo letos večji oder?

Zdaj, šest let po dogodku, je 35-letna Mandisa razkrila svojo novo postavo. Izgubila je kar 54 kilogramov, nesrečni dogodek s Simonom pa komentira z besedami: "To je bilo boleče, zlobno in bila je ena stvar, za katero nisem želela, da bi se zgodila.“ Kljub vsemu pravi, da jo je prav ta opazka motivirala za kurjenje odvečnih kilogramov, česar se je lotila z zdravim načinom prehranjevanja in obiskovanjem tečaja zumbe, pri vadbi pa ji je pomagal tudi osebni trener. Njen boj s kilogrami ni bil vedno enostaven in zgodil se je tudi kak trenutek, ko se je vsega naveličala ter želela preprosto obupati, a jo je naprej gnala spodbuda njenih oboževalcev. "Nekega dne se mi ni ljubilo vstati in odpraviti na zumbo. Stopila sem na tehtnico in videla, da sem pridobila skoraj kilogram, zato sem na družbenem omrežju zapisala, da sem z dieto zaključila. Kmalu zatem sem zagledala ogromno spodbudnih sporočil, naj ne odneham,“ pripoveduje Mandisa, ki je za oddajo Good Morning America na vprašanje, kaj bi zdaj sporočila Simonu Cowellu, odvrnila: "Sporočila bi mu tisto, kar sem mu že pred leti. Da sem mu odpustila.“

Poleg Simonove opazke je Mandiso za odpravljanje odvečnih kilogramov motiviralo tudi spoznanje, da so njeni napori pri pohodih v hribe enaki naporom starostnikov, za revijo Essence pa je povedala, da je bila razočarana tudi nad svojo podobo na fotografijah. "Vedela sem, da moram nekaj spremeniti,“ je zatrdila. Vsem, ki bi želeli spremeniti svoj način prehranjevanja, svetuje, naj spremembe v prehrani uvedejo počasi. Sama se je sprva izogibala sladkanim pijačam, ki jih je nadomestila z vodo, privoščila pa si je tudi več sadja in zelenjave. Pravi, da je bolj kot vse drugo pomembno duševno in čustveno zdravje in da se zdaj v svoji koži počuti zelo dobro.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587