Vizita.si
image (28)

Novice

Sprememba, ki bi skoraj vzbudila preveč pozornosti

S.P.
16. 04. 2013 12.48
5

Zvezda resničnostnega šova Holly Hagan je svoje oboževalce pretresla z razkritjem šokantnih posledic, ki so sledile prehitri in nepravilni izgubi telesne teže. Njena koža se je tako zelo povesila, da si je morala dati odvečne dele odstraniti celo operativno.

Posamezniki, ki se po dolgem boju z odvečnimi kilogrami teh vendarle znebijo, so rezultata običajno zelo veseli. To pa ne velja za Holly Hagan, zvezdo resničnostnega šova Geordie Shore, ki se je po kratkem, a nekoliko prehitrem obdobju hujšanja morala spopasti z grozljivimi posledicami. “Ko sem shujšala, nisem pričakovala, da se bo moja koža povesila do te mere, da je ne bom več mogla skriti pod oblačila,“ je povedala. “Vsi veste, da sem si dala povečati prsi, zato naj vam še povem, da je od mojih prsi ostala le še gmota ohlapne kože, v kateri sta bila silikonska vsadka. S prsti sem ju lahko premikala in prevračala. Pogledala sem se v ogledalo in šlo mi je na bruhanje … Moje telo je bilo naravnost odurno,“ je povedala za Now magazine.

Odvečna koža ji je ostala okrog pasu, zadnjice in na obeh nadlahteh, zato je zdravnik 21-letnico napotil na operativni poseg odstranjevanja odvečne ohlapne kože, pri katerem so jo za vedno odrezali oziroma odstranili. Ohlapna koža, ki po veliki izgubi telesne teže ostane na določenih mestih, se sama le težko skrči, po dveh letih pa se ta proces celo popolnoma neha. Vendar pa ima tudi ta operacija svoje pomanjkljivosti, zaradi katerih je že pred hujšanjem dobro razmisliti o tem, kako se boste tega lotili. Na mestih reza bodo ostale brazgotine, kar je lahko za posameznika zelo moteče, zato vam svetujemo, da se hujšanja lotite počasi in pravilno.

Ob današnjem načinu življenja se pogosto veliko premalo gibamo, uživamo pa preveč energijsko gosto hrano, ki prej kot koristne vitamine in antioksidante vsebuje predvsem nezdrave maščobe. Govorimo predvsem o ocvrti hrani in hrani, popečeni na maščobi, odsvetuje pa se tudi uporaba omak, ki v sebi skrivajo veliko "nevidnih" kalorij. Ključ do uspeha se torej skriva v spremembi prehranjevalnih navad (jejte zajtrk in vsaj pet manjših obrokov na dan), redni telesni aktivnosti ter izogibanju stresnim situacijam.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602