Vizita.si
image (28)

Novice

Ga vidite? Živel je v njenem ušesu ...

K.P.
12. 10. 2012 15.56
13

Za gospo Lee iz kitajske province Hunan so se uresničili grozljivi strahovi, ki preganjajo marsikoga izmed nas. Ponoči ji je v uho zlezel pajek in se tam udobno udomačil.

Ženska iz kitajske province Hunan (poimenovali so jo le gospa Lee) je več dni čutila, da z njenim ušesom nekaj ni v redu. Občasno jo je srbelo, a resničnega vzroka neprijetnega občutka si ni zamišljala niti v sanjah. Ko je odšla k zdravniku, je na njegovo in svoje presenečenje spoznala, da se je v njenem ušesu udomačil čisto pravi pajek, ki je tja očitno zlezel, medtem ko je spala. Preden so ga odstranili, so zdravniki povsem od blizu fotografirali vsiljivca, ki se je v gostiteljičini hiši po vsej verjetnosti znašel med renoviranjem hiše. Ker so se bali, da bi ji pajek uho poškodoval, ga zdravniki niso odstranili s kirurškimi instrumenti, temveč so ga iz njega odplaknili s pomočjo solne raztopine. Ko je bil pajek zunaj, je gospe Lee tako odleglo, da je od veselja zajokala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587