Vizita.si
image (28)

Novice

Si Pamela to še lahko privošči?

L.E.
14. 09. 2012 08.02
36

Leta in leta je veljala za eno najbolj zapeljivih lepotic, zato je razumljivo, da je Pamela Anderson tudi pri 40 še vedno navajena naokoli hoditi precej razgaljena. Ji to še pristoji?

Pamela Anderson je bila še nedolgo tega zagotovo ena najbolj znanih plavolask. Danes ima mamica dveh sinov 45 let, toda to je ne ustavi, da se ne bi pogosto na javnih mestih pojavila v oblačilih, ki več odkrivajo, kot zakrivajo. Menite, da si to še lahko privošči?

Zvezdnica Obalne straže ima seveda nekaj kilogramov več, tudi malo celulita, vendar je dejstvo, da lahko svojo postavo še vedno brez sramu pokaže. To je med drugim zagotovo posledica njene izredno zdrave prehrane. Ker je vegetarijanka, mora namreč še bolj kot drugi paziti, da res zaužije vse potrebne hranilne snovi. Izredno rada ima denimo malo manj znano žito, imenovano kvinoja, najrazličnejše vrste sirov, kopico sadja, zelenjave in oreškov ter celo tofu. Jutro začne z ovseno kašo, čez dan popije dovolj vode. Nikoli se ničemur ne odreka, je pa res, da je navajena jesti zelo zdravo.

Ko jo vprašajo, kako se počuti, ker se stara, le odmahne z roko. Trdi, da si mladosti ne misli povrniti z obiski pri plastičnem kirurgu. “Mislim, da ne bom ničesar spreminjala,“ je zaupala britanskemu časopisu The Sun. “Mislim, da mi to niti ni več pomembno. Pravzaprav bi rada videla, kakšen bo moj ostarel videz. Zanima me, kako se bo vse to nadaljevalo.“ Ne hodi niti v telovadnico, čeprav se redno ukvarja s športom. S sinovi igra nogomet, košarko in bejzbol; ker živijo na plaži, veliko plavajo in se sprehajajo po svežem zraku. Zaveda se, da je bilo njeno življenje že do zdaj precej burno, vendar trdi, da ničesar ne obžaluje. Rada je s svojimi otroki, vesela je, da lahko sama preživlja svojo družino.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587