Vizita.si
image (28)

Novice

Ogromne silikonske prsi so ogrozile njeno življenje

E. D.
15. 07. 2010 10.19
4

Po deveti operaciji, s katero si je Sheyla povečala že tako gromozanske silikonske prsi, so se zadeve močno zapletle. Zaradi hude infekcije so ji morali vsadke odstraniti, zdaj pa ji celo grozi, da se bo okužba po krvi razširila in da ji bodo morali odstraniti celo njene naravne dojke.

30-letni Sheyli Hershey je brazilska verzija knjige svetovnih rekordov pred časom podelila naziv ženske z največjimi prsmi na svetu. Američanka, ki je vrsto let živela v Teksasu, rodila pa se je v Braziliji, si je namreč z osmimi posegi drastično povečala oprsje. V vsako dojko so ji namreč vstavili za skoraj dva litra silikona. ''Želim si, da bi bila vsak dan videti lepše, boljše,'' je povedala 30-letnica. ''Vsak o nečem sanja in odličen občutek je, ko se ti te sanje uresničijo.'' Sheyla si je namreč nadvse želela ogromnih prsi in po prvih posegih kar ni znala nehati. Hotela je še večje, še bolj bujno oprsje. A v Ameriki je naletela na oviro – po njihovih pravilih lahko namreč lepotni kirurgi v posamezno dojko vstavijo le določeno količino silikona, te mere pa se ne sme prekoračiti. Tako ni našla kirurga, ki bi bil pripravljen ugoditi njeni želji po še večjem oprsju.

Zato se je odpravila v rodno Brazilijo, kjer je le našla zdravnika in tako prestala še deveto operacijo povečanja prsi. Potem pa so se zadeve močno zapletle. Sheyla je namreč dobila hudo infekcijo dojk. ''Imela sem visoko vročino in zelo me je bolelo. Celo dihati nisem mogla normalno. Bilo je grozljivo. Ves dan sem preležala, kajti nisem mogla vstati, nisem se bila zmožna postaviti na noge,'' se Sheyla spominja neznosnih bolečin. Ko je obiskala zdravnike, tem ni ostalo drugega, kot da ji silikonske vsadke odstranijo, saj je bilo vnetje tako zelo hudo in obsežno. Zdaj pa ji celo grozi, da bodo morali odstraniti tudi del ali celo vse njene naravne dojke. Poleg tega se zdravniki bojijo, da se bo infekcija po krvi razširila še po preostalem organizmu, to pa bi lahko resno ogrozilo njeno življenje, še dodajajo.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587