Vizita.si
image (28)

Novice

Na poročni dan je bila kot okostnjak

S.P.
13. 08. 2012 14.05
12

28-letna Laura Willson je na svoj poročni dan šokirala vse prisotne. Da bi bila videti kar se da vitka, se je namreč izstradala na pičlih 31 kilogramov, ki so jo skoraj pahnili v smrt.

'Moje telo in možgani so odpovedovali. Bila sem tako šibka, da nisem bila več sposobna čutiti niti najmočnejših čustev,' se občutkov ob bolezni spominja Laura. Vse se je začelo kmalu po zaroki, ko jo je popolnoma obsedla želja, da bi bila na svoj veliki dan videti kar se da vitka. Sprva nedolžna dieta pa se je hitro spreobrnila v nevarno stradanje telesa. 'Enkrat na dan sem si privoščila 5 strokov fižola ali košček čokolade, živela pa sem predvsem od kave in dietnih napitkov. Vznemirjenje ob izgubi kilogramov je bilo povsem edinstveno'.

Občutek zadovoljstva pa je ob vse slabšem počutju hitro izginil. Ko je tehtala le še kritičnih 31 kilogramov, je le privolila v odhod v bolnišnico, kjer se je njen primer izkazal za pravi čudež. Kljub temu da so bile zaradi katastrofalnih posledic stradanja njene možnosti za zanositev skoraj nične, je kmalu začutila nenavadno premikanje v trebuhu. Ko je izvedela, da je že v sedmem mesecu nosečnosti, pa se je njeno zavedanje bolezni popolnoma spremenilo. 'Nemudoma sem iz stradanja prešla v nažiranje s čim bolj hranljivo hrano. Pojedla sem, kolikor sem mogla, saj sem bila zelo prestrašena, da bo moja ekstremna dieta škodovala mojemu otroku,' je povedala.

Danes Laura zelo dobro okreva, za kar se lahko zahvali novemu moškemu v njenem življenju – 14-mesečnemu Matthewu. 'Menim, da je bilo sinovo rojstvo božje posredovanje. Matthew je pravi sonček, ki me dan za dnem krepi in mi rešuje življenje. Neizmerno ga obožujem,' trdi presrečna mamica, ki je do danes pridobila že dobrih 15 kilogramov, na katere je zelo ponosna.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587