Vizita.si
Hitro prehrano je nadomestila z zelenjavo, sadjem in pustim mesom. V nekaj mesecih je izgubila več kot 100 kilogramov. Danes je veliko bolj srečna in zadovoljna.

Novice

Izgubila 107 kilogramov. Poglejte jo danes ...

K.B.
11. 05. 2016 09.40
20

Američanka Patty Sanchez je leta in leta pridobivala dodatne kilograme, ker je njen fant želel imeti partnerico s prekomerno telesno težo. Njuna zveza se je vrtela le okoli hrane, pravi. A ko sta se razšla, je nesrečnica tehtala že 327 kilogramov in se ni več mogla premikati.

Debelost
DebelostFOTO: You Tube

Američanka Patty Sanchez je nekoč tehtala kar 327 kilogramov. Kot pravi, predvsem po zaslugi svojega nekdanjega partnerja, s katerim je preživela 10 let in jo je nenehno spodbujal, naj čim več je. ''Nikoli ni hodil z debelimi dekleti, a je imel fantazije o tem. Mislim, da se je 90 odstotkov najine zveze odvijalo okoli hranjenja,'' je povedala za Barcroft Media. ''Za zajtrk sem jedla piškote in omako, brez težav tudi tri jajca, ocvrt krompirček, slanino in pomarančni sok. Za kosilo veliko količino hitre prehrane in sladke gazirane pijače. Za večerjo pa pet kosov mesa, krompir, testenine s sirom, kruh in ledeni čaj.'' Na dan je pojedla okoli 13 000 kalorij ali 54 400 kJ energije. ''Zaradi debelosti sem počasi umirala,'' priznava.
Hitro prehrano je nadomestila z zelenjavo, sadjem in pustim mesom. V nekaj mesecih je izgubila več kot 100 kilogramov. Danes je veliko bolj srečna in zadovoljna.
Hitro prehrano je nadomestila z zelenjavo, sadjem in pustim mesom. V nekaj mesecih je izgubila več kot 100 kilogramov. Danes je veliko bolj srečna in zadovoljna.FOTO: You Tube

Ko se je razšla s svojim partnerjem in se zaradi debelosti ni mogla niti premikati več, je pristala na dnu. ''Moja najnižja točka v življenju je bila, ko sem imela 327 kilogramov in nisem mogla narediti niti treh korakov, ki sem jih potrebovala od svoje postelje do kopalnice. Predtem me je vsak dan pital, ko sva se razšla, pa sem mogla začeti skrbeti sama zase,'' pove Patty iz Nevade.

Ko je bila popolnoma na tleh, sta ji na pomoč priskočila njuna sinova. ''Nič zdravega ni bilo v tem, da se je zredila na to telesno tesno težo. Postavila se je v situacijo, kjer je bila z njim čustveno stabilno, a je bila telesno šibka. Bili smo zelo zaskrbljeni za njo,'' pove njen sin Scott Weber, ki ji je stal ob strani, ko se je odločila, da mora spremeniti svoje življenje.  ''Začela sem jesti zelenjavo, pusto meso, sadje in spremembo sem videla že po treh mesecih,'' je dejala.

V nekaj mesecih je izgubila kar 107 kilogramov. Čeprav ima danes še veliko odvečne kože, si vsaj lahko zaveže čevlje in se znova premika. Začela se je tudi nekoliko bolj gibati. Njena sinova sta izjemno ponosna nanjo. ''Moj odnos z mojima otrokoma se je spremenil, saj sta veliko bolj prijazna do mene. Ker sta tako ponosna na napredek, ki sem ga naredila. Pravita, da je zdaj lažje biti zraven mene. Kot kaže, me je hrana onesrečevala, a tega sploh nisem opazila,'' je dejala.

Danes so veliko bolj povezana družina. ''Odkar je izgubila veliko odvečnih kilogramov, sem opazil veliko razliko v njeni osebnosti. Ponosen sem nanjo. Naredila je velik napredek. Vesel sem, da je znova z nami. Zdaj se tudi večkrat smeji,'' je še dejal njen sin.

Patty Sanchez iz Nevade je tehtala že 327 kilogramov in se zaradi debelosti ni mogla več premikati.
Patty Sanchez iz Nevade je tehtala že 327 kilogramov in se zaradi debelosti ni mogla več premikati.FOTO: You Tube

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587