Vizita.si
image (28)

Novice

Šla je skozi pekel, sedaj pa je pripravljena na novo ljubezen

K.B.
08. 01. 2016 10.24
0

23-letna Adele Bellis je pred letom in pol prešla pravi pekel, ko je bila žrtev brutalnega napada nekdanjega fanta. Ta je organiziral, da jo je napadalec polil z močno kislino po obrazu, ki ji je stopila kožo in povzročila močne opekline kože, ki so jo zaznamovale za vse življenje.

Danes samozavestno nasmejana Adele Bellis je videti srečna in sproščena, a to je popolno nasprotje njenega počutja pred 18 meseci, ko je bila žrtev brutalnega napada njenega nekdanjega fanta Anthonya Rileyja. Ta je organiziral, da ji je napadalec v obraz zalučal žveplovo kislino in utrpela je hude opekline na desni strani obraza, vratu in rok. Ostala je tudi delno plešasta, bolečine – tako čustvene kot fizične – pa so bile neizmerne. A pogumna Adele Bellis je odločena, da ji to ne bo uničilo življenja. ''Zadnja leta so bila težka, zatose veselim novega začetka,'' je povedala za britanski Closer Online. ''Napad mi je povzročil hudo travmo, a psihoterapevtska pomoč je pomagala,'' je pojasnila.

Pa tudi dejstvo, da je bil Riley obsojen na doživljenjsko zaporno kazen z možnosjo pogojnega izpusta po prestani 13-letni zaporni kazni. Čeprav ji grožnje njenega nekdanjega fanta še vedno odzvanjajo v glavi, je odločena, da ji to ne bo preprečilo, da bi znova normalno zaživela. ''Anthony je nekoč rekel, da če me ne more imeti, da bo poskrbel za to, da me ne bo imel tudi nihče drug. A odločena sem, da bom znova hodila na zmenke. Ne čutim potrebe po tem, da bi skrivala svoje brazgotine, saj so sedaj del mene. Ko bom spoznala pravega, se želim poročiti na 14. avgusta – na dan napada, da bi mu dokazala, da ni zmagal. Ljudje pravijo, da sem pogumna, a naredila sem to, kar sem morala narediti. Čeprav mi je bivši stopil obraz in še vedno potrebujem zdravljenje, imam srečo, da sem še živa in komaj čakam, da znova najdem ljubezen.''

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587