Vizita.si
image (28)

Novice

Slavna igralka presenetila z nepričakovanim

S.P.
01. 11. 2012 08.00
4

Ena izmed najlepših žensk na svetu Sofia Vergara je popolnoma šokirala s svojo zaničljivo samopodobo, potem ko se je v nekem intervjuju kar sama javno očrnila. Med drugim je izjavila, da so njene zavidanja polne obline v resnici pravo prekletstvo.

Sofia Vergara, ki prodira v sam vrh lestvice najlepših med zvezdami, je popolnoma šokirala z negativnimi izjavami na račun svoje prečudovite podobe. “Pred šestimi meseci sem zasledila nek podatek, da naj bi veljala za eno izmed najlepših žensk na svetu, takoj za Milo Kunis in še eno postavno 20-letnico. Naslednji dan sem se zbudila in se nič kaj glamurozna pogledala v ogledalo. Moja prva misel je bila ta, da je to čista neumnost. Štirideseta predstavljajo grozno obdobje, s katerim se trenutno spopadam, saj s seboj prinašajo tudi mnoge neželene vizualne spremembe. Ljudje, ki to zanikajo, so navadni lažnivci,“ je grenko zavrgla tovrstne komplimente.

Ob živce naj bi jo spravljal predvsem nadpovprečen obseg njenega polnega oprsja, ki ji je sicer do danes odprl že mnoga vrata na poti do uspeha, ne pa tudi do dobre samopodobe. “Moje obline so včasih pravo prekletstvo. Samo poglejte slavne manekenke. Brez nedrčka lahko oblečejo katero koli ljubko majčko in ta videz popolnoma osvojijo. Če bi to storila jaz, bi bila videti kot debela striptizeta,“ je še dodala. Pomanjkanje samozavesti naj bi jo vodilo celo v ekstremne odločitve, kot je pomoč lepotne kirurgije, ki pa je dolgonoga Kolumbijka zagotovo ne potrebuje. O tem, da se lahko pohvali z zavidanja vrednim telesom, ni prav nobenega dvoma in nič ne bi škodilo, če bi v to verjela tudi ona sama.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587