Vizita.si
image (28)

Novice

Slavna manekenka soočena z najhujšim

S.P.
26. 10. 2012 11.47
5

22-letna manekenka Amy Childs je tokrat prvič javno spregovorila o svojem bližnjem srečanju s smrtjo. Navidez uspešna operacija se je namreč nepričakovano zapletla in skoraj zahtevala mlado življenje ...

Diva resničnostnih šovov in velika ljubiteljica plastičnih operacij Amy Childs je dolgo trdila, da se za lepoto splača potrpeti, a je v nedavnem intervjuju vendarle priznala svojo zmoto. Tokrat je namreč javno spregovorila o temni plati lepotne kirurgije, ki jo je pred kratkim skoraj stala življenja. “Komaj sem zapolnila najmanjšo košarico modrčka A, zato sem se odločila operativno povečati velikost svojih prsi. Vse je bilo v najlepšem redu, dokler se niso te močno povesile in povsem spremenile svojo obliko. Šele po natančnih preiskavah sem ugotovila, da so silikonski vsadki nepričakovano spremenili svojo lego in močno ogrozili moje življenje,“ je pojasnila.

Tovrstna reakcija naj bi bila ob kakovostnem delu kirurga izjemno redka. Ker se je silikon začel krčiti in bi lahko v trenutku neprevidnosti celo počil, je največji strah predstavljala predvsem nevarna zastrupitev. “Takšne cene preprosto nisem pripravljena plačati. Imela sem veliko srečo, saj sem spremembe opazila šele po dolgih petih letih, ko bi lahko bilo že prepozno. Mislim, da me je končno srečala pamet in da se ne bom več igrala. Po 40. letu si bom zagotovo zaželela še kakšne botoks terapije, a za zdaj odhajam v pokoj,“ šaljivo dodaja 22-letnica. Rdečelaska se je kljub vsemu letošnjo poletje še zadnjič podala pod nož in olepšala svoj dekolte, saj pravi, da je svoje dolgoletne sanje enkrat preprosto morala doseči.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587