Vizita.si
Prav je, da priskočimo na pomoč mimoidočemu.

Novice

Dustin Hoffman neznancu rešil življenje ...

L.E.
09. 05. 2012 11.41
0

Kolikokrat je nekomu rešil življenje na filmskem platnu … Tokrat se je izkazal tudi v resničnem življenju. Med jutranjim sprehodom je neznancu rešil življenje.

Prav je, da priskočimo na pomoč mimoidočemu.
Prav je, da priskočimo na pomoč mimoidočemu. FOTO: X17ONLINE.COM

Dustin Hoffman se je tistega usodnega jutra sprehajal po londonskem Hyde parku. Čeprav je bil slavni igralec na filmskih platnih že velikokrat heroj, je tisti dan dobil priložnost za to še v resničnem življenju. In ni razočaral. Ko je videl, da se je tekač nenadoma zgrudil na tla, je takoj priskočil na pomoč. Neznanec je doživel srčni napad. Zvezdnik je pri priči poklical rešilca ter ostal pri človeku, dokler niso prispeli zdravniki.

74-letnik je tako pomagal 27-letnemu Samu Dempsterju, ki ni vedel, kdo mu je rešil življenje, dokler se ni prebudil v bolnišnici. Zdravniki so ugotovili, da je utrpel srčni napad, ker ga muči kardiomipatija, bolezen, ki oslabi delovanje srčne mišice, ki telo čedalje težje oskrbi z dovolj krvi. Mesec dni kasneje je že veliko bolje, čeprav ga čaka še operacija. "Dustinu bi se rad res zahvalil," je dejal medijem, ki jim je želel izpostaviti igralčevo lepo gesto. "Zelo sem hvaležen, da je poklical reševalce. Če ne bi tako reagiral, me sedaj morda ne bi bilo več tu." Dodal je še: "Ko so mi prijatelji povedali, da mi je življenje rešil Dustin Hoffman, sem mislil, da se šalijo, da me želijo samo spraviti v boljšo voljo. Zdaj ko vem, da je to res, še vedno ne morem povsem verjeti. Je moj novi najljubši igralec."

Reševalci so povedali, da je bil zvezdnik povsem miren ter da jim je takoj zelo jasno opisal, kaj je videl. "Bil je eden najbolj mirnih mimoidočih, ki sem jih kadar koli videl v takšni situaciji," je dejal eden izmed reševalcev. “Gospod Hoffman je počakal do konca oživljanja, ki je trajalo okoli 15 minut. Nato je pohvalil naše delo in mirno odšel.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587