Vizita.si
image (28)

Novice

Slavni komik pristal na psihiatričnem oddelku

S.P.
01. 10. 2012 13.34
0

Slavni komik David Walliams, ki ga poznamo predvsem iz priljubljene televizijske serije “Little Britain“, je spregovoril o najbolj temačnem obdobju svojega življenja. Na robu slave naj bi namreč celo pristal na psihiatričnem oddelku.

Svetovno priznanim osebnostim v svetu zabavništva, ki nas razveseljujejo s svojo dobro voljo, bi le redko pripisali hude psihične težave, s katerimi se je na robu slave spopadal tudi slavni komik David Walliams. V svoji novi knjigi “Camp David“ je namreč prvič javno priznal, da je med snemanjem priljubljene televizijske serije “Little Britain“ pristal celo na psihiatričnem oddelku.

S hujšimi duševnimi bolečinami in močnimi nihanji razpoloženja naj bi se začel srečevati že v obdobju rane mladosti, nenaden in nepričakovan vstop v svet slave pa naj bi situacijo le še poslabšal. “Med snemanjem komedije “Cruise Of The Gods“ sem se soočal s hudimi duševnimi pritiski, hkrati pa me je v najbolj ranljivem trenutku zapustila še tedanja partnerica. Solze so kar lile iz mene in nič jih ni moglo ustaviti. Žalovanje me je spravilo na kolena in kmalu sem lahko le še nepremično, ves izmozgan ležal na tleh. Bil sem na robu osebnega propada,“ je pojasnil.

Zaradi vse pogostejših in hujših tesnobnih napadov se je zato kmalu prijavil v psihiatrično bolnišnico “The Priory“ v Londonu, kjer naj bi si precej opomogel. “Nikoli še nisem izkusil takšne bolečine ali jakosti čustev v življenju. Živel sem v temi in samoti, popolnoma odtujen od sveta in ljudi, ki so me imeli radi. Hkrati sem se bal življenja in smrti,“ trdi Walliams, ki se zaradi temačnih spominov še vedno poslužuje antidepresivov ter uspavalnih tablet.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587