Vizita.si
image (28)

Novice

Slovita lepotica razkrila več, kot je želela …

S.P.
14. 08. 2013 13.14
7

Tuji mediji so se obregnili ob zadnje fotografije ameriške igralke Tare Reid, katere teža po ponesrečeni liposukciji neprestano niha. Se zvezdnica tudi vam zdi že pretirano koščena?

Tara Reid, zvezda priljubljene filmske serije Ameriška pita, se vse do danes še ni uspela znebiti 'slovesa', ki jo spremlja, odkar so 2008 v javnost pricurljali bližnji posnetki njenega ohlapnega trebuščka. Takrat so namreč paparaci razkrili njeno skrivnost, da je nedavno prestala liposukcijo, ki pa se ni ravno posrečila in na omenjenem predelu ji je ostalo veliko odvečne (neelastične) kože.

Njena teža od takrat neprestano niha ter je pod drobnogledom tujih medijev, ki pa so v tem tednu opazili, da je 37-letnica pred kratkim zašla v nov ekstrem. “Ubogi Tari so že več let za petami posledice ponesrečenega posega, zaradi katerih je pod velikim pritiskom. To je očitno znatno vplivalo predvsem na njen odnos do telesa in teže, saj se govori, da bi naj začela celo stradati,“ poročajo tuji mediji. Otoški tabloid Mail Online je namreč na spletu objavil nedeljske fotografije, na katerih je zvezdnica razkrila skrb vzbujajočo postavo, ki je, čeprav se sama s tem ne strinja, po mnenju mnogih že pretirano koščena.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602