Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjeten dosežek novopečene mamice

S.P.
07. 06. 2013 13.45
9

Šele 10 mesecev je minilo, odkar je Kristin Cavallari rodila otroka, pa se že lahko pohvali z brezhibno, vitko in utrjeno postavo. Preverite, kako lahko v tako kratkem času uspe tudi vam.

Kdo bi si mislil, da je bila Kristin Cavallari, zvezda resničnostnega šova The Hills, še nedolgo tega noseča? Šele pred 10 meseci je namreč rodila svojega prvega otroka, sina Camdena, danes pa se že lahko pohvali z izjemnimi rezultati trdega dela – brezhibnim telesom, ki je plod obilice zdrave prehrane ter redne telesne vadbe. Zato pa ni čudno, da je privolila v modno snemanje, za katerega je morala smukniti v zapeljive kopalke, ki so razkrile njene lepe in utrjene noge, vitek pas ter izklesan trebušček, ki ji ga zagotovo še kako zavida marsikatera mamica.

“Nedavna nosečnost se ji prav nič več ne pozna, saj nima več niti enega odvečnega kilograma,“ je ob tem opazil tudi britanski tabloid Daily Mail. Toda nekatere mlade mamice tudi več mesecev po porodu še vedno nimajo čisto ravnega trebuščka. Kako je torej uspelo tej 26-letnici? Najbolj pomembno je, da ne pretiravate. Odvečna teža se ne bo stopila čez noč. Bodite potrpežljivi in se nikakor ne lotevajte kakršnih koli diet. Enostavno se prehranjujte zdravo, porcije naj ne bodo preobilne. Ker verjetno dojite, bodite še posebej pozorni, da izbirate živila, ki vsebujejo zelo veliko za vas koristnih hranil, vendar se zaradi njihovega uživanja ne boste hkrati zelo hitro zredili. Sem spadajo zelenjava, pusto meso, manj mastni mlečni izdelki ter nekaj zdravih olj, sadja, oreškov in semen. Ko vam zdravnik dovoli, začnite tudi s telovadbo, ki vam prija. Teža, ki jo pridobite med nosečnostjo, se vas lahko, če se je ne znebite v enem letu, drži še zelo dolgo. Prekomerna teža pa lahko sčasoma povzroči kopico nevšečnosti – od bolezni srca in ožilja do sladkorne bolezni in artritisa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602