Vizita.si
Podelitev nagrad MTV VMA 2011 - 24

Novice

Ima zvezdnica umetne ali naravne?

Ni.J.
29. 10. 2011 08.33
7

Nicole “Snooki“ Polizzi pravi, da so njene prsi popolnoma naravne. Pred kratkim je izdala celo svoj trik, kako brez kirurškega posega doseže, da so njene prsi videti številko večje.

Podelitev nagrad MTV VMA 2011 - 24
Podelitev nagrad MTV VMA 2011 - 24 FOTO: Reuters

Nicole “Snooki“ Polizzi, znana tudi po vzdevku “Guidette“, ima, tako kot vsaka ženska, svojo malo skrivnost, ki pa se jo je odločila deliti z drugimi ženskami. Pozna namreč trik, s katerim lahko vaše prsi navidezno povečate, ne da bi morale pod nož lepote.

Ženske spodbujam k temu, da namesto enega nosijo dva nedrčka,“ je povedala v intervjuju za Access Hollywood. “Prsi bodo videti večje, kakor da bi bile umetne. Rešitev je idealna še posebej za vse iste, ki si ne želijo posega ali pa se ga bojijo.

23-letnica je priznala tudi, da sama sanja o tem, da bi si dala povečati prsi. “Resnično si želim iti na ta poseg. Vsi, ki jih poznam in so se odločili zanj, so namreč izjemno zadovoljni!“ Na vprašanje, zakaj na poseg še ni šla, pa odgovarja: “Bojim se anestezije. Najbolj me je strah tega, da mi anestezija ne bi prijela in bi bila ves čas posega budna.“

V nekem drugem intervjuju je Nicole spregovorila tudi o svojem 'alter-egu'. “Snooki ne more biti nikomur za vzor. Snooki obstaja le zato, da se zabava. Kot Nicole pa, bi lahko rekla, sem lahko komu za vzor. Sem močna osebnost, neodvisna in priljubljena, se mi zdi.“ O vzdevku 'Guidette' pa pravi, da je njen življenjski slog: “Guidette je močno dekle z močno osebnostjo. Ne dovoli, da bi jo kdo 'pohodil'. Guidette obožuje sončenje, je neodvisna in rada blesti.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587