Vizita.si
image (28)

Novice

So paparaci s fotografijo razkrili njeno skrivnost?

S.P.
21. 06. 2013 14.02
3

Ameriški igralki Reese Witherspoon so še pred kratkim očitali prisotnost odvečnih kilogramov, nakar pa je presenetila in shujšala v pičlih nekaj mesecih. Vsi so se spraševali, kako ji je uspelo, dokler pa ni tega razkrila tudi njena zadnja fotografija.

Uspešna igralka in polnozaposlena mamica treh otrok Reese Witherspoon, ki je postala svetovno znana s filmsko uspešnico Blondinka s Harvarda, že manj kot leto dni po rojstvu najmlajšega sinčka Tennesseeja navdušuje s svojo vitko, utrjeno in zavidanja vredno postavo. Tuji mediji so se zato nestrpno spraševali, kako in predvsem kdaj ji je uspelo odpraviti odvečne kilograme, saj so ji še pred nekaj meseci očitali, da se ji nikamor ne mudi shujšati.

No, odgovor na njihovo vprašanje pa so jim v tem tednu podali paparaci, ki so zvezdnico na torkovo jutro ujeli med športno aktivnostjo, s pomočjo katere si je uspela izklesati poporodno postavo. “Njena skrivnost se očitno skriva v lahkotnem teku, saj smo izvedeli, da Reese vsako jutro redno teče sama, ali pa v družbi svojih prijateljic,“ je poročal britanski tabloid Daily Mail. Tako kot 37-letnica, veliko ljudi najraje teče zjutraj na tešče, saj veliko športnih strokovnjakov, med njimi tudi avtor knjižne uspešnice Women’s Home Workout Bible Brad Schoenfeld, zatrjuje, da boste tako pokurili največ kalorij in hitreje shujšali. Jutranji tek je namreč pri topljenju maščobnih blazinic priporočljiv, če je nizko intenziven, saj je zjutraj nivo glukoze 'sladkorja' najnižji, zato se lažje porabljajo maščobe iz krvi za mišično energijo. Če pa je tek preveč intenziven, se namesto glukoze začnejo razkrajati mišične beljakovine in se pretvarjajo v glukozo, preprosto povedano se manjšajo mišice. Mnogi tako verjamejo, da jutranji tek na tešče doprinaša maksimalen učinek kurjenja odvečnih maščob.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602