Vizita.si
image (28)

Novice

So te fotografije končno razkrile njeno skrivnost?

S.P.
08. 03. 2013 14.24
7

Avstralska manekenka Miranda Kerr je bila vedno nekoliko skrivnostna, kadar so jo novinarji povprašali po nasvetih za svež in mladosten videz kože, dokler niso njene skrivnosti v objektiv ujeli vztrajni paparaci. Preberite si, kakšen recept je tokrat delila z oboževalci.

Ni čudno, da je njena koža vedno tako čista, sijoča in mehka, saj si avstralska lepotica čas za ustrezno nego vzame tudi takrat, ko je na snemanju. Miranda Kerr, ena izmed najuspešnejših manekenk na svetu, ki trenutno slovi kot eden izmed opevanih Victorijinih angelčkov, je bila glede lastnih napotkov, kako do mladostnega in svežega videza, vedno malce skrivnostna. Dokler niso paparaci v tem tednu med snemanjem reklamnega oglasa v Kaliforniji vendarle razkrinkali njene skrivnosti, ob čemer se je zvezdnica le sladko nasmejala.

“Načeloma se držim tega, da uporabljam zgolj izdelke iz svoje kozmetične linije, vendar pa tudi za to ni vedno dovolj časa, v kovčku pa ne prostora,“ je priznala svojim oboževalcem. “Najbolje se je držati kar starih babičinih nasvetov, ki pri meni vedno delujejo. Prvo in najpomembnejše je, da kožo dobro navlažite vsaki dve uri, razen ponoči, ko mora zadihati in jo razni preparati le še dodatno obremenjujejo,“ nadaljuje 29-letnica, ki vse potrebne sestavine za nego kože poišče kar v kuhinji.

“Telo pogosto razvajam kar z olivnim oljem, ki je polno bogatih hranil, ki zdravijo in krepijo strukturo kože ter nohtov. Ti postanejo močnejši, koža pa bo ostala mehka in sijoča tudi več ur po uporabi. Pozabiti pa ne smete niti na obvezen piling, za katerega potrebujete le še nekaj grobe morske soli, ki jo morate do dvakrat na teden v kombinaciji z oljem dobro zdrgniti po celem telesu. Pazite le na predel obraza, kjer je koža veliko tanjša in bolj občutljiva, zato tega nasveta tam ne preizkušajte. Zadostovalo bo že to, če jo boste po vsakem nanosu ličil dobro očistili z mlačno vodo in ji pred naslednjim ličenjem pustili dovolj časa, da si odpočije.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587