Vizita.si
image (28)

Novice

So tudi avstralsko pevko povozila leta?

S.P.
05. 12. 2012 07.28
21

Prvi znaki staranja so začeli povzročati preglavice tudi avstralski pevki Kylie Minogue, ki pa naj bi se zato začela spopadati tudi s precej nižjo samopodobo. Je razlika res tako očitna?

Priljubljena avstralska pop pevka, modna oblikovalka ter televizijska igralka Kylie Minogue že leta slovi po svoji neminljivi lepoti, a je zvezdnica v nedavnem intervjuju vendarle priznala, da ta tudi njej povzroča vse večje preglavice. Kaže, da niti vedno zapeljiva rdečelaska ne more uiti zgodnjim znakom staranja, ki so se začeli pojavljati v njenem 44. letu starosti, kar naj bi močno vplivalo tudi na njeno dobro samopodobo.

“Ne bom vam lagala. Vsakič ko se pogledam v ogledalo, vidim, da je gravitacija naredila svoje. 25 let v glasbenih vodah je zares hitro minilo, zato pogosto pozabim, da sem letos dopolnila že svoje 44. leto starosti. Ko se pogledam v ogledalo, ne vidim več sebe, temveč starko, skrito pod vsemi ličili. Zdi se mi, da je napočil čas za upokojitev vseh vročih hlačk z divjih nastopov, iz moje omare pa so za vedno izginile tudi majice, ki razgaljajo mojo postavo,“ je pojasnila.

Dolgo se je šepetalo, da naj bi Kylie za ohranjanje svojega videza redno uporabljala botoks, vendar pa sama zatrjuje, da lepotna kirurgija še ni prevzela njenega življenja. “Ne gre za to, da bi tovrstnim posegom nasprotovala, a menim, da jih za zdaj še ne potrebujem. Ženske že tako ali tako na svoj obraz vsak dan nanašamo debele nanose ličil in spreminjamo svojo podobo, le da naši rezultati niso tako trajni, temveč zgolj začasni. Vsak ima pravico iz sebe potegniti kar najboljše, dobro pa je, če pri tem ne pretirava in ohrani svojo naravno podobo, zaradi katere je edinstven in poseben.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587