Vizita.si
image (28)

Novice

Je to 20-letnica? Ne, to je ...

L.E.
18. 06. 2012 09.56
3

Kako hitro minevajo leta. Ima nekdanja zapeljivka malih ekranov res že 44 let? Le kaj počne, da se to vsaj na njenih nogah prav nič ne pozna?

Pamela Anderson ima že 44 let, vendar bi njene noge lahko bile tudi noge dvajsetletnice. Le koga ne zanima, kako ji to uspe? Nekdanja zvezdnica Obalne straže pravi, da le nerada telovadi ter da se ne drži diet. Namesto tega uživa hrano, ki je zelo zdrava ter se podi za svojimi sinovi. Že od malih nog je vegetarijanka, poleg tega uživa samo ekološko pridelane lokalne pridelke. Zjutraj dan po navadi začne z ovseno kašo in sadjem, čez dan si privošči sadni smoothie ali nekaj oreškov, za kosilo in večerjo si pripravi solato, testenine ali hamburger s sojinim polpetom. Popije veliko vode in se, ko jo premami, da bi se pregrešila, zateče k žvečilki, ki vsebuje umetna sladila. Veliko raje namreč vnese manj kalorij (toda še vedno dovolj blagodejnih hranil), kot da bi se morala pozneje ure in ure potiti v telovadnici. V zaprtih prostorih sploh ne mara telovaditi. Pravi, da se razgiba, ko se druži s svojimi sinovi. Z njimi namreč igra nogomet, košarko in bejzbol; ker živijo ob plaži, pa veliko tudi plava ter se ukvarja z drugimi vodnimi športi.

Če bi tudi vi želeli imeti bolj vitke noge, se morate zavedati, da tega ne morete doseči le s telovadbo. Seveda je pomembna že genetska zasnova, veliko pa lahko dosežete tudi z zdravim prehranjevanjem, ki omogoči, da se na nogah ne nalagajo tako neprivlačne maščobne blazinice. Na dan pojejte pet manjših obrokov. Zajtrk si privoščite, takoj ko vstanete, večerjajte po drugi strani najpozneje dve do tri ure pred spanjem, saj takrat telo hrane več ne more porabiti. Zapomnite si, da je bistvo zdravega prehranjevanja, da na dan ne zaužijete več kalorij, kot jih lahko porabite, vendar da hkrati izbirajte živila, ki so čim bolj bogata s hranili, ki jih vaše telo potrebuje. Sladkarije naj bodo resnično samo občasna razvada. Tudi zdravo prehranjevanje pa ne bo dovolj, če ne boste z vadbo pokurili vse odvečne maščobe. Noge bodo lepe, če se bodo videle le dolge, lepo oblikovane, napete mišice. Pomembno torej ni le, da se z vadbo ukvarjate, pazite še, kakšnemu gibanju se sploh prepustite. Hodite, plavajte in tecite. Na koncu vedno naredite nekaj počepov ter se dobro raztegnite. Ne pozabite še na jogo in pilates. Med športno aktivnostjo in po njej spijte dovolj vode.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587