Vizita.si
Lady Gaga

Novice

Šokantna diagnoza pretresla oboževalce …

S.P.
19. 02. 2013 12.46
30

Že pred nekaj dnevi je oboževalce pretresla novica o resnem zdravstvenem stanju Lady Gaga, zdaj pa je v javnost pricurljala tudi prva uradna diagnoza, ki razkriva porazne rezultate. Si bo 26-letnica vendarle opomogla?

Že pred nekaj dnevi smo poročali o hudih zdravstvenih težavah ekstravagantne pop pevke Lady Gaga, zaradi katerih naj bi njena kariera obvisela na nitki, zdaj pa je v javnost pricurljala tudi prva točna ter uradno postavljena diagnoza, ki je žal razkrila še slabše rezultate, kot smo pričakovali. “Vedeli smo, da ima resne težave s sklepi, saj je začela kazati prve znake, ki očitno opozarjajo na začetno vnetje, zadnji testi pa so pokazali, da trpi tudi za labralno raztrganino desnega kolka, ki ji že dalj časa zadaja hude kronične bolečine,“ je javnosti pojasnil njen tiskovni predstavnik.

“Bolezen je izzvala hude bolečine, ki se le še stopnjujejo, njen kolk pa se nenehno zaklepa in je tog ter šibek, omejeno in močno oteženi pa so tudi njeno gibanje, hoja ter daljša stoja na nogah, zato so ji zdravniki predpisali celo nujno uporabo invalidskega vozička, ki ga bo morala uporabljati do nadaljnjega. Zelo ji je težko, saj je tako nemogoče, da bi še izvedla katerega izmed načrtovanih nastopov, a upamo, da se bo počasi vse obrnilo v pravo smer,“ nadaljujejo odgovorni.

26-letnica bo morala najprej prestati urgentni operativni poseg, med katerim bodo poskusili odpraviti tovrstne težave, hkrati pa tudi preprečiti razvoj revmatoidnega artritisa, nato pa bo deležna še takojšnje fizioterapije, ki ji bo sledil dolg počitek in vsaj nekajtedenski premor od dela. “Bolečina je neznosna in upam, da jo bo zdajšnja operacija učinkovito odpravila. Res nisem želela razočarati svojih oboževalcev. Dolgo sem poskusila tajiti svoje težave, a je stanje zdaj že tako resno, da si tega več ne morem privoščiti. Upam, da mi bodo lahko odpustili, saj jim obljubljam, da se bom, če bom le lahko, vrnila takoj, ko bo to mogoče.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587