Vizita.si
Po besedah Dragana so zdravniki, ko so skušali predreti amnijsko membrano, z instrumentom poškodovali glavo otroka (fotografija je simbolična).

Novice

Šokantna zgodba iz Srbije

K.P.
11. 10. 2012 08.07
38

Mladi par iz Beograda se je veselil trenutka, ko bo prvič zagledal svojega novorojenčka. Na njuno žalost se je veselje ob pogledu na sina spremenilo v žalost, zaskrbljenost in razočaranje nad osebjem tamkajšnje zdravstvene ustanove.

 

36-letni Dragan Škrbić je novinarjem spletnega portala Kurir opisal nepredstavljiv dogodek, ki sta ga s soprogo Dragano doživela v kliniki Narodni front v Beogradu. Po besedah portala pravi, da so mu zdravniki skoraj iznakazili novorojenega sina. Dragan pravi, da na predvideni datum poroda soproge niso želeli sprejeti v bolnišnico. Naslednje jutro je dobila popadke in popoldne je v omenjeni bolnišnici povila sina. Vse je bilo v redu, dokler niso malčka Dragani prinesli, zato da ga podoji.
Po besedah Dragana so zdravniki, ko so skušali predreti amnijsko membrano, z instrumentom poškodovali glavo otroka (fotografija je simbolična).
Po besedah Dragana so zdravniki, ko so skušali predreti amnijsko membrano, z instrumentom poškodovali glavo otroka (fotografija je simbolična).FOTO: iStockphoto

Ko je zagledala glavico svojega sinčka, je bila zaprepadena. Njegovo teme je bilo vidno poškodovano. Ni mogla verjeti svojim očem in bila je šokirana. Zdravnike je vprašala, kaj se je zgodilo, a so ji le odrezavo odgovorili, naj ne povzroča problemov in da se takšne stvari pogosto zgodijo. Dragan pravi, da je močno jezen na osebje in da jih bo brez kakršne koli slabe vesti tožil.

Kako so pravzaprav poškodbe nastale? Razburjeni oče treh otrok opisuje, da so otroka poškodovali z instrumentom, ko so želeli prodreti amnijsko membrano. Najhuje od vsega pa je, da je malček zaradi ranic na glavi dobil še bakterijsko infekcijo. Osebje odgovorne bolnišnice se je do nadaljnjega ovilo v molk.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587