Vizita.si
Privlačne prsi

Novice

Šokantno! Do večjih prsi s klofutami?

L.E.
05. 10. 2011 11.34
2

Čudili smo se že, ko so nekateri trdili, da lahko prsi povečamo z vztrajno masažo; tajska vlada pa je sedaj legalizirala celo njihovo povečanje s prav nič prijetnimi klofutami.

44-letna Tajka, Khemmikka Na Songkla, trdi, da lahko obseg ženskih prsi poveča kar za celih pet centimetrov. In ne, Khemmikka nikakor ni plastična kirurginja. Najbolj nežnega dela ženskega telesa se namreč loti kar s klofutanjem. Se vam zdi to šokantno? Tajska vlada se z vami očitno ne strinja. Tehniko, za izvajanje katere ima trenutno v državi uradno licenco samo Khemmikka, so namreč tudi uradno priznali kot alternativo plastični kirurgiji.

Tajsko ministrstvo za zdravje naj bi izvedlo študijo, ki je potrdila učinkovitost tehnike; vlada pa naj bi del proračuna namenila tudi za program, ki Tajke uči, kako si lahko s klofutanjem prsi povečajo tudi same. Tretma klofutanja traja 10 minut; da bi videli učinek, naj bi se ga bilo treba udeležiti šestkrat. Po besedah Khemmikke naj bi s klofutanjem odvečno maščobo, ki se nalaga v drugih delih telesa, tako prenesla proti prsim; k temu pa naj bi pripomogla tudi z gnetenjem in seveda masažo.

Tega bolečega tradicionalnega lepotnega obreda je Khemmikko naučila babica, na svojih strankah pa ga preizkuša že celi dve desetletji. Tako naj bi bilo mogoče oblikovati tudi druge dele telesa: posebno obraz in zadnjico; neučinkovito naj bi bilo samo pri ženskah, ki imajo premajhne prsi. Kaj naj še rečemo, razen – ne poskušajte tega sami doma.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587