Vizita.si
image (28)

Novice

Šokantno priznanje 22-letnice

L.E.
13. 06. 2013 14.29
37

Zvezdnica resničnostnih šovov Farrah Abraham ima šele 22 let, toda ravnokar je priznala, da je šla še četrtič pod nož. Le kaj mlado mamico žene v vedno nove popravke?

Farrah Abraham je zaslovela v resničnostnem šovu, ki je predstavljal življenje mamic, ki so dobile otroka še kot najstnice. Toda bolj kot s svojimi materinskimi spososobnostmi zadnje čase stolpce rumenih medijev polni s svojo obsedenostjo z zunanjim videzom. Komaj 22 let ima, vendar je nedavno plastičnega kirurga obiskala še četrtič. Tokrat si je dala prsne vsadke, ki jih je že imela, zamenjati z večjimi. InTouch Weekly poroča, da je to storila tri dni po rojstnem dnevu. V ZDA lahko namreč kirurg vstavi silikonske implantate šele, ko je pacientka stara 22 let, prej ima lahko samo takšne, ki so polnjeni s fiziološko raztopino, ker naj bi bili ti bolj varni, v primeru, da vsadek poči.

"Mislim, da glede na svoja leta s plastično kirurgijo ne pretiravam," se brani. "Če želi kdo hoditi naokrog z gubami okoli oči, me to prav nič ne moti. Sama pa želim izgledati čim boljše. In tako sem tudi videti," je konča samozavestno. Pred tem si je že dala popraviti tudi nos in brado, za vse skupaj je zapravila precej velik del svojega zaslužka. Toda hkrati vztraja, da ji največ pomeni naraven videz. "Nikoli si ne bi dala povečati prsi, da bi bila videti kot kakšen seks simbol," pravi. "Želim ostati naravna." Četudi je tako morda izboljšala svojo samopodobo, pa pravi, da še vedno le stežka najde pravega partnerja. Morda se marsikdo boji njenega prepričanja, da mora za plastične operacije varčevati še naprej. "Kaj če imam kakšno nesrečo in potrebujem popravek, kaj bo, ko se začnem starati," izrazi svoje skrbi. "Ali pa če želim imeti še več otrok in moram potem pod nož že zaradi tega." Njene besede so zaskrbele marsikoga, saj samopodoba ne bi smela biti do tolikšne mere vezana na človekov osebni izgled.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602