Vizita.si
image (28)

Novice

Spet osramotila kraljevo družino?

L.E.
17. 08. 2012 14.13
7

40-letnica ima res zelo lepe noge, toda njeno obnašanje marsikoga vedno znova preseneti, saj je konec koncev del britanske smetane. Njena družina je namreč tesno povezana s kraljevo.

Tara Palmer Tomkinson je zaslovela, ko je svet obkrožila fotografija, na kateri poljublja princa Charlesa … Seveda le prijateljsko. Ostala je znana, na žalost ne kot uspešna pianistka, temveč kot hči tesnih prijateljev britanske kraljeve družine, ki jih s svojim obnašanjem nemalokrat tako osramoti, da se je skorajda že izogibajo. 40-letnica ima res zelo lepe noge, zato ni nič čudnega, da jih želi pokazati tudi v kratkem krilu. Vendar so jo britanski mediji spet obdolžili, da je šla predaleč.

Toda Tara se ne da. Potem ko je prestala vso bolečino in trpljenje dolgoletnega odvajanja od drog, si želi svoje življenje preživeti po svoje. “To je ena stvar, ki sem se je naučila: da živim za ta trenutek,“ je pojasnila v intervjuju za britanski časopis Mirror. “Nihče ne ve, kaj se bo zgodilo jutri, zato je vse, kar si želim, da uživam v danem trenutku.“ Zaradi tega ima tudi povsem svojstven pogled na staranje. “Staranje me res ne skrbi,“ pravi. “Leta mi sicer niso ravno najbolj pri srcu, toda zaradi tega še ne mislim odvihrati v ordinacijo plastičnega kirurga in si privoščiti obrazni lifting. Mislim, da je zelo žalostno, kadar ženske, ko dosežejo določena leta, takoj posežejo po operacijah, ki povsem izbrišejo kakršen koli pečat njihove osebnosti. Moje gube kažejo, da imam za seboj neko zgodovino.“ Vseeno je sicer že šla pod nož, vendar zato, ker je zaradi uporabe drog postal njen nos povsem deformiran. Toda bilo jo je tako strah, da je lahko poseg preživela le s pomočjo meditacije. Priznala je še, da si je že dala vbrizgati botoks okoli oči, toda ne tudi v čelo. “Zadnje čase se mi ni bilo treba veliko mrščiti,“ smeje odgovarja, zakaj tam polnil ne potrebuje. Kožo pa ji je po njenem najbolj uničilo izpostavljanje soncu, zato se mu zdaj bolj izogiba ter hkrati poskuša uživati čim več antioksidantov, zato je v njenem hladilniku vedno obilica zelenjave in sveže iztisnjenih sadnih sokov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587