Vizita.si
S svojimi polnimi oblinami postavlja nove ideale ženske postave.

Novice

Splet preplavile fotografije, ki rušijo pravila ...

S.P.
30. 11. 2012 16.13
16

Britanska lepotica Jessica Wright je popolnoma osupnila javnost, potem ko se je v zapeljivem perilu nastavila fotoaparatom in razkrila svoje ženstvene obline. Ste tudi vi med tistimi, ki so takšnega telesa v svetu mode več kot veseli?

Fotogalerija: Splet preplavile fotografije, ki rušijo pravila
S svojimi polnimi oblinami postavlja nove ideale ženske postave.
S svojimi polnimi oblinami postavlja nove ideale ženske postave. FOTO: Twitter

Kljub temu da priljubljena britanska pevka, manekenka in vodilna zvezda resničnostnega šova The Only Way is Essex Jessica Wright že dolgo slovi po svojih ženstvenih in nadvse zavidljivih oblinah, pa je na račun teh v preteklosti prejela veliko negativnih ter precej žaljivih odzivov neusmiljenih kritikov, ki so močno vplivali na njeno dojemanje same sebe.

Zlobni jeziki so privlačno rjavolasko že večkrat označili za le še eno izmed preveč prehranjenih deklet, ki si želijo uspeti v svetu mode, in jo celo nagovarjali k izgubi “odvečnih kilogramov“, zaradi česar je močno trpela tudi njena samopodoba. A je 27-letnica v preteklem tednu vendarle vrnila udarec in dosegla novo zmago v svojem življenju.

Vzljubila je svoje telo in postala obraz prestižne znamke spodnjega perila Alexis Smith Lingerie, s svojimi polnimi oblinami pa postala prava spletna senzacija. Na nedavno posnetih fotografijah namreč buri moško domišljijo in postavlja nove ideale ženske postave, pri tem pa uživa maksimalno podporo številnih oboževalcev, ki so realnega telesa v modi več kot veseli.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587