Vizita.si
image (28)

Novice

Prepoznate, kdo je to?

L.E.
26. 04. 2013 15.30
1

Tudi zvezdnice so samo ljudje, ki v svojem prostem času niso vedno videti tako kot na naslovnicah ali rdeči preprogi. Katy Perry ima čudovit glas, toda ko jo paparaci ujamejo brez ličil, lahko vidimo, da tudi njo mučijo mozoljčki.

Zvezdnice smo vajeni občudovati na naslovnicah in rdeči preprogi, toda tudi one v vsakdanjem življenju niso vedno videti popolne. Vizažisti znajo prikriti marsikatero nepravilnost, ki se pokaže, ko v svojem prostem času marsikatera med njimi svoji koži pusti počivati in zato ne uporablja veliko ličil. Tako so paparaci pred kratkim v bližini njenega losangeleškega domovanja ujeli pevko Katy Perry; njihove fotografije so pokazale, da jo očitno občasno mučijo mozoljčki. Delovala je, kot bi se želela skriti. Kljub sončnemu vremenu si je nadela kapuco, poveznila si je velika sončna očala. Vendar tega res ni potrebovala, saj je povsem normalno, da nam jo naša koža kdaj zagode, tako da se tega res ni treba sramovati.

28-letnica bo glede na svoje finančne zmožnosti pomoč verjetno poiskala pri dermatologu ali kozmetičarki, vendar se je mogoče z mozoljčki učinkovito spopasti tudi doma. Pomembno je, da jih ne stiskate. Namesto tega nanje nanesite preparat, ki vsebuje salicilno kislino ali benzoil peroksid (ne pa oboje skupaj). Slednjega nanesite samo na mozoljčke, saj ima benzoil peroksid sposobnost, da uniči bakterije, ki so povzročile težave. Salicilno kislino lahko po drugi strani uporabljate vsak večer, saj gre za vrsto pilinga, ki odstranjuje odmrle celice celo znotraj same pore, ki se tako manjkrat zamaši oziroma se hitreje odmaši. Poleg tega ne storite napake, ki je pri vseh, ki jih mučijo mozoljčki, najpogostejša. Ne uporabljajte čistil, ki so pregroba. Četudi je vaša koža bolj mastna, z njo vedno ravnajte nežno in jo umivajte z gelom, ki ne povzroči, da bi vas po uporabi preveč zategovalo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602