Vizita.si
Lansko leto je POPov zdravnik leta postal mag. Branko Šibanc, infektolog, ki se ukvarja z zdravljenjem borelioze.

Novice

Spoznajte svojega najljubšega POPovega zdravnika

Katja Benčina
03. 05. 2011 13.56
0

Si želite svojega najljubšega POPovega zdravnika spoznati v živo in z njim tudi poklepetati? Vse, kar morate storiti, je, da na naši Facebook strani zapišete, zakaj ste se odločili glasovati zanj, in tako morda postanete srečnež, ki ga bomo povabili na prestižno prireditev POPov zdravnik leta.

Lansko leto je POPov zdravnik leta postal mag. Branko Šibanc, infektolog, ki se ukvarja z zdravljenjem borelioze.
Lansko leto je POPov zdravnik leta postal mag. Branko Šibanc, infektolog, ki se ukvarja z zdravljenjem borelioze.FOTO: Aljoša Kravanja

Le še dobre tri tedne nas loči od razglasitve POPovega zdravnika leta in prav zato je glasovanje že v polnem teku. Tokrat nas zanima, zakaj ste glasovali za točno določenega zdravnika in s čim vas je prepričal.

To nam sporočite na naš Facebook profil in morda boste tisti, ki ga bomo 26. 5. 2011 povabili v Narodno galerijo in bo imel priložnost svojega najljubšega POPovega zdravnika spoznati v živo ter z njim tudi pokramljati.

Svoje razloge za glasovanje nam lahko pošiljate vse do 23. 5. 2011, ko bo konec glasovanja. Deset tistih, ki ne bodo izbrani, kljub vsemu čaka tudi tolažilna nagrada.

Glas za najljubšega zdravnika pa oddajte TUKAJ.

  Ste se nam že pridružili na Facebooku? To lahko storite s klikom na
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587