Vizita.si
Voditeljica Giuliana Rancic se je po diagnozi raka na prsih odločila za dvojno mastektomijo.

Novice

Po neverjetno črnem obdobju končno svetel preobrat!

K.P.
31. 07. 2012 09.16
9

Simpatična 37-letna voditeljica Giuliana Rancic je spregovorila o pričakovanju otroka, ki predstavlja svetel preobrat po boju z rakom dojk in dolgotrajnih ter utrujajočih poskusih, da bi zanosila.

Voditeljica Giuliana Rancic se je po diagnozi raka na prsih odločila za dvojno mastektomijo.
Voditeljica Giuliana Rancic se je po diagnozi raka na prsih odločila za dvojno mastektomijo.FOTO: Reuters

Vsi smo lahko spremljali zgodbo priljubljene voditeljice italijanskega rodu Giuliane Rancic, ki se je odločila trenutke svojega zasebnega življenja skozi resničnostni šov deliti z javnostjo. S soprogom Billom sta doživljala vzpone in padce, ki pa sta jih uspešno prebrodila, saj ju je na koncu očitno čakal svetel razplet. Sprva sta se soočala s težavami, kako uskladiti poslovni del svojih življenj tako, da bi živela pod istim krovom, nato pa so prišle težave s plodnostjo, nakar je Giuliana izvedela, da ima raka na prsih. "Bila sem povsem na tleh. Postavili so mi diagnozo raka na prsih, z Billom sva se že leta trudila zanositi, in mislim, da včasih moraš doseči svojo najnižjo točko, da se lahko pojavijo najsvetlejši trenutki, in takrat pridejo dobre novice," pojasnjuje Giuliana. Na vprašanje, zakaj je vse trenutke delila s svojimi oboževalci, odgovarja: "Nisem mogla vedeti, da se bom soočala z vsemi temi težavami, ko sem se, pa sem pomislila, da bi morda moja zgodba utegnila pomagati komu drugemu." Ko je Giuliana izvedela, da ima raka, se je odločila za dvojno mastektomijo. Zdaj se voditeljica počuti dobro in s soprogom Billom pričakujeta svojega prvega otroka, ki ga bo donosila nadomestna mati.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587