Vizita.si
Po strahovih, da je neplodna, so se pojavili novi: da se bo preveč zredila.

Novice

Boji se, da pridobiva preveč kilogramov

L.E.
17. 01. 2013 13.10
16

Potem ko je dolgo časa tajila svoje težave z neplodnostjo, se je pred kratkim razveselila, da ji je le uspelo zanositi. Toda namesto da bi v tem uživala, jo zdaj skrbi, koliko se bo zredila.

Po strahovih, da je neplodna, so se pojavili novi: da se bo preveč zredila.
Po strahovih, da je neplodna, so se pojavili novi: da se bo preveč zredila.FOTO: X17 Agency

Kim Kardashian in njen partner Kanye West sta sporočila, da naraščaj pričakujeta julija. ''Čudež je, da sem sploh zanosila,'' je ta teden v ameriški televizijski oddaji priznala zvezdnica svojega resničnostnega šova. Čeprav razkrije marsikaj, kar se ji zgodi v življenju, je svoj boj z neplodnostjo zadržala zase. ''Khloe je bila o svojih težavah z neplodnostjo zelo odprta, jaz sem po drugi strani to bolj tajila, čeprav imam zelo podobne težave.'' Khloe je spregovorila, da se z možem trudita, da bi imela otroka, od samega začetka svojega zakona, toda testiranja so pokazala, da 28-letnica zelo malokrat ovulira. Kim je imela torej res srečo, da je tako kmalu po začetku svojega razmerja z glasbenikom zanosila. ''Bilo je res prijetno presenečenje,'' je pokomentirala sama. ''Toliko zdravnikov mi je govorilo eno in nato se je zgodilo ravno obratno.''

32-letnica je poleg tega dejala, da še kar ne more verjeti, da bo res postala mati. ''Mislim, da se vsega, kar se dogaja, ne bom zavedala, dokler mi ne zraste trebuh,'' je priznala. To pa se verjetno počasi tudi dogaja, saj je svojim oboževalcem prek profila na znanem družabnem omrežju sporočila, da jo je že zgrabila panika, da se bo med nosečnostjo preveč zredila. ''Ne morem spati, zato po spletu iščem vaje, s katerimi se znebiš podbradka. Res me je strah, da bi ga pridobila,'' je zapisala. Ta strah verjetno ni odveč, saj sta bili recimo tudi Jessica Simpson in Hilary Duff, preden sta zanosili, izjemno vitki ter sta nato pridobili veliko preveč odvečne teže. Medtem ko je normalno, da se nosečnica redi s tem, ko otrok raste, to ne pomeni, da lahko med nosečnostjo uživa več hrane, kot je njeno telo potrebuje, ne da bi se ji to poznalo. Prav Jessica je denimo priznala, da se je med nosečnostjo povsem sprostila in si privoščila vso hrano, ki se ji je vedno odrekala, saj je bila prepričana, da se bo po porodu vsa odvečna teža kar stopila. Toda sledil je šok in zelo dolgo obdobje hujšanja. Kim sicer še vedno pridno obiskuje telovadnico, so pa mnogi opazili, da v zadnjem času nosi čedalje manj oblačil, ki se njenemu telesu tesno prilegajo, kot bi se vsaj podzavestno želela skriti. Vendar to resnično ni potrebno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587