Vizita.si
image (28)

Novice

Sprememba, ki je osupnila Veliko Britanijo

S.P.
28. 12. 2012 07.36
21

Priljubljena britanska zvezdnica Josie Gibson je znova šokirala svoje oboževalce, potem ko je na spletu tudi javno razkrila končne rezultate trdega dela ter stroge diete, po katerih je danes skorajda ne bi več prepoznali. Je kaj takšnega sploh mogoče?

Veliko Britanijo je že pred časom navdihnila zgodba priljubljene televizijske osebnosti Josie Gibson, ki se je, ko je videla svoje fotografije v kopalkah, odločila, da bo za vedno spremenila, predvsem pa tudi ukrotila svoje življenje. "Ko sem obiskala plažo, nisem pričakovala, da me bodo fotografirali in menim, da sem videti kot ena velika pošast. Sama sebi sem zanikala, da sem postala tako ogromna, toda te fotografije so me prizemljile. Stehtala sem se in nisem mogla verjeti, da sem dosegla 90 kilogramov. Takojšnji ukrepi so bili več kot nujni," se spominja.

 Tokrat pa je znova šokirala svoje oboževalce, ko je po šestih mesecih garanja vendarle razkrila končne rezultate stroge diete ter napornega režima vadbe in osupnila s spremembo, ki se je vse do danes zdela le malo mogoča. "Poučila sem se o zakonih zdrave prehrane ter najela osebnega trenerja Jamesa Starka, s pomočjo katerega sem se pridno potila vsaj 4-krat na teden in popolnoma preoblikovala svojo postavo. Izgubila sem kar dobrih 25 kilogramov. Priznam, večkrat sem skoraj obupala, a sem našla voljo in vztrajala do konca, zato ne bi mogla biti bolj ponosna nase ter na vse svoje dosežke," pa je za revijo New Magazin povedala prerojena in nadvse zadovoljna 27-letnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587