Vizita.si
image (28)

Novice

Sprememba, ki se ji nihče ne more načuditi ...

S.P.
21. 05. 2013 12.59
7

Še do nedavnega je bila postava pevke Keshe predmet posmehovanja, zdaj pa se je prelevila v predmet občudovanja. Na spletu so se namreč pojavile fotografije, ki razkrivajo izjemne rezultate hujšanja in preoblikovanja telesa, ki se jim niso mogli načuditi niti kritiki.

Ameriška pop pevka in tekstopiska Kesha Rose Sebert, bolj znana kot Kesha ali Ke$ha, je znova zasijala v svoji najboljši luči. Potem ko je kritikom, ki so se v letu 2011 norčevali iz njene nekoliko močnejše postave, pred nekaj tedni vrnila že prvi udarec in shujšala, je namreč v tem tednu osupnila ne le z vitkejšo, temveč tudi z veliko zapeljivejšo ter zavidanja vredno oblikovano, natrenirano postavo. “Kritiki so ob pogledu nanjo ostali brez besed. Niso mogli verjeti, da je to ena in ista oseba, saj je sprememba zelo očitna,” je o podelitvi glasbenih nagrad 2013 Billboard Music Awards, kjer je 26-letnica osupnila v kratki črni obleki, poročal The Sun.

Zvezdnica je na svoji spletni strani zapisala, da naj bi ji uspelo s popolno spremembo prehranjevalnih navad, saj je prve spremembe začela opažati že, ko je s svojega jedilnika črtala nezdravo hrano (sladkarije, hitro in mastno hrano), končen rezultat pa pripisuje predvsem aerobiki, ki velja za eno izmed najbolj priljubljenih oblik ženske telovadbe. Zajema namreč različne elemente aerobne vadbe v kombinaciji z različnimi pripomočki in zanimivimi plesnimi koreografijami. Primerna je za posameznice vseh starosti, od najstnic pa do tistih v zrelejših letih, poskrbela pa bo predvsem za izboljšanje kondicije in okrepitev telesa, izboljšala bo vaše motorične ter koordinacijske sposobnosti, lahko pa je zgolj zabavna oblika splošne rekreacije.

Trening je ob energični glasbi razdeljen v različne sklope (ogrevanje, pospeševanje in ohlajanje), popestrite pa ga lahko še s pripomočki, kot so uteži in podobno. Izgorevanje maščob temelji na dejstvu, da se ob vadbi močno pospeši srčni utrip, kar pomeni, da morate biti med treningom čim bolj aktivni. Odločite se lahko za bolj plesno različico, ki zajema elemente plesa, borilnih veščin, vaj za raztezanje in vaj za moč, med bolj priljubljenimi oblikami pa je predvsem aerobika na stepu, ki pripomore k okrepitvi spodnjega dela telesa. Ne nazadnje noge, stegna in zadnjica še vedno veljajo za najbolj kritične predele ženskega telesa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602