Vizita.si
Vazektomija povzroča raka na modih

Novice

Nekoč moški, danes ženska!

E. D.
29. 06. 2011 09.41
0

Mehiški goljuf Aaron Vera Morales je oblasti ogoljufal za 140 tisoč evrov. A policisti so mu prišli na sled in v želji, da bi se izognil zaporu, se je odločil za nenavaden ukrep. Iz moškega se je prelevil v žensko.

Vazektomija povzroča raka na modih
Vazektomija povzroča raka na modih FOTO: iStockphoto

Aaron Vera Morales je mehiške oblasti ogoljufal za kar 140 tisoč evrov, in ker se je hotel na vsak način izogniti zaporu, je posegel po drastičnem ukrepu. Obiskal je lepotnega kirurga, ki mu je popolnoma spremenil obraz, in tako se je Aaron iz moškega spremenil v žensko. Njegove moške poteze obraza so izginile, delo kirurga je bila tako prepričljivo, da na prvi pogled skoraj nihče ne bi podvomil o tem, da gre za simpatično mladenko. Priskrbel si je tudi nove dokumente, v katerih je jasno pisalo, da je ženska.

A kljub novemu ženskemu videzu in novim dokumentom mu ni uspelo pretentati mehiških oblasti. Te so kmalu ugotovile, da je simpatična mladenka v resnici goljuf Aaron, in ga aretirale. ''Imel je plastično operacijo z namenom, da bi se izognil roki pravice, tako je spremenil identiteto in se iz moškega prelevil v žensko,'' je pojasnil tožilec. Niso pa še razkrili javnosti, ali je šel Aaron še korak dlje in si dal poleg obraza operirati tudi spolne organe.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587