Vizita.si
Vse več Srbkinj si z operacijo povrne svojo nedolžnost in jo nato proda bogatašem v Dubaju.

Novice

Srbkinje prodajajo svojo deviškost za 7000 evrov!

Katja Benčina
31. 07. 2009 10.51
1

V Srbiji se vse več žensk odloča za preprosto operacijo, s katero spet pridobijo svojo deviškost, to pa nato prodajo bogatašem v Dubaju, ki so zanjo pripravljeni odšteti kar 7000 evrov.

Vse več Srbkinj si z operacijo povrne svojo nedolžnost in jo nato proda bogatašem v Dubaju.
Vse več Srbkinj si z operacijo povrne svojo nedolžnost in jo nato proda bogatašem v Dubaju.FOTO: iStockphoto

Srbski ginekologi so opazili porast preprostih operacij, imenovanih himenoplastika, ki vam povrne deviško kožico. Gre za poseg, ki traja največ 15 minut, nov himen pa ginekolog ustvari iz drugih delov tkiva. Ginekolog Dušan M. Protić pravi, da ima v zadnjem času vse več dela: "Imel sem pacientko, ki se je za himenoplastiko odločila že trikrat. Pri meni kupi deviško kožico, ki jo nato proda Arabcem. Tako se preživlja." Poseg namreč stane le 500 evrov, tako da se prenekateri srbski ženski to ne zdi veliko, saj vsaj nekajkrat toliko zaslužijo.

Po posegu se namreč vedno več Srbkinj odpravi v Dubaj, kjer svojo deviškost prodajo bogatim Arabcem. Ti nedolžna dekleta očitno cenijo zelo visoko, saj so za spolni odnos z njimi pripravljeni odšteti kar 7000 evrov. Tako dekleta v žep pospravijo 6500 evrov.

Za obletnico nekatere svojemu partnerju podarijo nedolžnost

To pa ni edini razlog za porast operacije. Številne pacientke se za tovrsten poseg odločijo tudi iz ljubezenskih razlogov, pravi dr. Protić: "Številna mlada dekleta imajo težave z moškimi, ki jih stalno zaslišujejo, koliko partnerjev so imele pred njim. S himenoplastiko se želijo zaščititi pred takšnimi vprašanji." Ne le to, nekatere poseg uporabijo kot darilo za obletnico: "Imel sem pacientko, ki je želela s ponovno deviškostjo presenetiti moža za njuno 10. obletnico poroke.“
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587