Vizita.si
Avstralski znanstveniki razkrivajo, zakaj je Jennifer Aniston nesrečna v ljubezni. Pravijo, da so krivi geni.

Novice

Ste nesrečno zaljubljene? Za to lahko krivite svoje starše

K.B.
17. 02. 2010 10.21
0

Kaj je vzrok zato, da nekatere ženske nikoli ne najdejo svoje prave ljubezni, je sedaj razkrit. Avstralski znanstveniki pravijo: "Nikar ne krivite sebe za nesrečo v ljubezni, saj so krivi vaši starši!“

Avstralski znanstveniki razkrivajo, zakaj je Jennifer Aniston nesrečna v ljubezni. Pravijo, da so krivi geni.
Avstralski znanstveniki razkrivajo, zakaj je Jennifer Aniston nesrečna v ljubezni. Pravijo, da so krivi geni.FOTO: Reuters

Študija, ki so jo opravili na avstralski univerzi, razlaga, zakaj ženske, kot je na primer Jennifer Aniston, nikoli ne najdejo svoje večne ljubezni in letajo s cveta na cvet. Znanstveniki so odkrili, da so za to krivi geni imunskega sistema, ki jih podedujemo od  staršev.

Raziskovalci so preučili DNA 150 študentk, poleg tega pa so jim zastavljali vprašanja o njihovem ljubezenskem življenju. DNA so nato temeljito pregledali, saj jih je zanimalo, kakšne so razlike v genih, ki vplivajo na imunski sistem. Prejšnje študije so namreč pokazale, da bolj kot so geni raznoliki, močnejši je imunski sistem posameznika. Rezultati te razsikave pa so še pokazali, da je od tega odvisno tudi, koliko spolnih partnerjev ima ženska. Torej, bolj kot so raznoliki geni, več spolnih partnerjev ima.

Sicer pa, kot pravijo, niso še raziskali, zakaj oziroma kako lahko geni imunskega sistema sploh vplivajo na uspeh pri nasprotnem spolu in ali vplivajo tako, da je ženska bolj privlačna moškim ali da žensko privlači več moških. Raziskava pa lahko razloži, zakaj dekleta, kot je Jennifer Aniston, ostajajo nesrečna v ljubezni.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587