Vizita.si
image (28)

Novice

Pogled na te fotografije je marsikoga presenetil ...

S.P.
27. 05. 2013 08.09
4

Candice Swanepoel je med svojim zadnjim snemanjem znova pokazala izredno raven in mišičast trebuh, ki je po okusu nekaterih že malce pretirano (pre)oblikovan. Očitajo ji namreč, da je videti že nekoliko preščipnjen, na pogled pa celo nekoliko neokusen.

Candice Swanepoel je že leta vajena skrbeti za svojo postavo, saj mora kot ena od Victorijinih angelčkov pogosto reklamirati zapeljive kopalke in spodnje perilo, torej oblačila, ki le malo prepustijo domišljiji ter zlahka razkrijejo še tako majhne pomanjkljivosti na telesu. Zato vsak dan pridno trenira in pazi na svojo prehrano, kar je zelo pohvalno, vendar so njene zadnje fotografije marsikoga precej (negativno) presenetile. Med njenim zadnjim snemanjem za elitno kolekcijo poletnih oblačil na Karibih je namreč v soboto pokazala še bolj raven in mišičast trebuh, kot ga ima običajno.

"Res je, da je Candice že po naravi zelo koščena, zaradi česar njen vitek pas niti ni tako skrb vzbujajoč, vendar ne moremo mimo tega, da je na teh posnetkih videti, kot da bi bil že skoraj preščipnjen," so opazili svetovni mediji. "Morda gre le za neroden položaj, ki so ga v objektiv naključno ujeli paparaci, a je tukaj kljub vsemu videti vse prej kot zapeljivo. Opazovanje teh kosti lahko za marsikoga hitro postane neprijetno. Ta fotografija je presegla meje dobrega okusa," še dodajajo. 24-letna Južnoafričanka se na opazke tokrat še ni odzvala, je pa že večkrat povedala, da je njena postava tako vitka zaradi hitre presnove in genske zasnove, nikakor pa kakšnega stradanja, kot namigujejo nekateri.

Namesto tega svojim oboževalkam priporoča, da se navadijo čim bolj zdravo prehranjevati. Sama najpogosteje uživa različno zelenjavo in veliko posnetih oziroma pustih beljakovin, vse pa izbira tako, da je čim bolj naravno. "Vaše telo je stroj, zato se naučite zanj skrbeti," pravi. "A ne pozabite, da je uravnotežena prehrana le prvi korak do uresničitve vaših ciljev. Pomembna je tudi redna telovadba." Swanepoelova se na primer ukvarja z boksom, če nima časa, pa preprosto preskakuje kolebnico. Ko je utrujena, si rada privošči tudi kakšno uro joge. "Uživam v občutku gibčnosti in moči. Zdi se mi, da tako živim bolj kakovostno.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602