Vizita.si
image (28)

Novice

Ste tudi vi ostali brez besed?

S.P.
10. 04. 2013 15.05
14

Nemška igralka Diane Kruger je danes znova dokazala, da njene lepote ne odlikujejo le najrazličnejša ličila. V javnosti se je namreč tudi tokrat sprehodila popolnoma naravna, kar pa je prijetno presenetilo britanske medije, ki so bili nad kakovostjo njene kože popolnoma navdušeni.

Nemška lepotica Diane Kruger je včeraj dosegla še en vrhunec v svoji uspešni manekenski karieri, ko jo je Karl Lagerfeld, direktor prestižne modne znamke, razglasil za nov obraz Chanela. In če so se številni spraševali, ali je glede na njeno starost to res primerna izbira, pa je zvezdnica danes dokazala, da je bila sprejeta odločitev več kot upravičena. “Ko smo videli njene zadnje fotografije, na katerih se ravno odpravlja iz trgovine, smo ostali brez besed. Njena sijoča koža je vendar brezhibna, čista ter lepo napeta, in to brez uporabe botoksa. Kdo bi ob takšnem obrazu sploh še potreboval ličila,“ je bil nad njenim videzom navdušen tudi britanski tabloid Daily Mail.

36-letnica je že večkrat povedala, da v pregrešno drage kreme ne verjame. Prepričana je namreč, da je treba začeti pri samem izvoru nepravilnosti na koži. “Že dolgo verjamem v pregovor Si to, kar ješ. Menim namreč, da je treba začeti pri osnovi – torej pri zdravi prehrani (predvsem veliko zelenjave in nekaj sadja) ter zadostni količini zaužite tekočine, saj se to še kako odraža tako na zdravju kot tudi kakovosti kože. Stvari je bolje preprečiti, kakor pa zdraviti,“ je svojim oboževalcem zaupala v krajšem intervjuju in jim svetovala, naj se izogibajo priljubljenih ločevalnih diet, saj po njenem telo potrebuje dobro mero vsega, torej vseh mogočih hranilnih snovi.

Dodala je še, da svojo kožo najraje razvaja kar z domačimi zeliščnimi pripravki, ki pa si jih lahko pripravite tudi sami. Vse, kar morate storiti, je, da žlico posušenega zelišča prelijete s skodelico vrele vode in jih v kropu pustite do 15 minut. Nato precedite in počakate, da se pripravek ohladi do te mere, da si lahko z njim umijete obraz. Na kožo ga je najbolje nanesti z vato ali robčkom, najbolje pa bo, če z njim namočite brisačo in jo za nekaj minut pustite na obrazu. Zelišča izbirajte odvisno od učinka, ki ga želite doseči. Kamilice na primer pomirjajo, timijan spira, rožmarin poživi, bezgovo cvetje napne, ognjič deluje zdravilno, cvetovi vrtnice pa uravnavajo pH kože. Za mastno kožo se še posebej priporoča sivka, za zrelo kožo pa lipovo cvetje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602