Vizita.si
Igralka za svojo postavo skrbi z zdravim prehranjevanjem in redno telesno vadbo. Zelo rada ima trebušni ples.

Novice

Ste že videli vitkejši pas?

K.P.
26. 07. 2012 07.47
8

25-letna igralka ima zavidljivo lep pas, kar je bilo ob tokratni izbiri oblačil še toliko bolj opazno. Le kako ji uspeva ohranjati tako postavo?

25-letna AnnaLynne McCord, zvezdnica serije 90210, se je sprehodila po losangeleških ulicah, oblečena v rožnato krilo in bel, čipkast top, pri čemer je razgalila zavidljivo raven trebušček, kar seveda ni ostalo neopaženo. Zvezdnica sicer prihaja iz Georgie, kjer pravi, da je bila stalno obkrožena z visokokalorično hrano, a je zahvaljujoč kuhinji svoje mame celo življenje ohranila vitko postavo. Ko se je preselila v Los Angeles, ni imela denarja, da bi se včlanila v fitnes studio. "S sestro sva si ogledali kolekcijo DVD-posnetkov trebušnega plesa in sva zraven telovadili," se spominja. "Ne le da je trebušni ples dobra telovadba, temveč se zaradi njega počutiš tudi lepo in seksi," dodaja. Poleg redne telesne vadbe zvezdnica prisega tudi na zdravo prehranjevanje, pri velikosti porcij hrane pa se zanaša na lasten občutek sitosti. Skuša uživati čim več kuhane hrane, enkrat tedensko pa se tudi "pregreši" s pico. Nikoli ni namerno hujšala, je pa celo življenje ohranila zdrave življenjske navade, rezultate teh pa občudujejo prav vsi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587