Vizita.si
Hailey je še zelo mlada, tako da lahko tako vitek pas pripišemo že malo hitrejši presnovi. Toda doseči ga je mogoče tudi, ko smo starejši.

Novice

Ste že videli kaj takega?

L.E.
23. 07. 2012 12.59
25

Hči slavnega hollywoodskega zvezdnika je zrasla v izjemno privlačno mladenko. Ima neverjetno vitek pas, ki deluje, kot da je preščipnjen. Ste sami že kdaj videli kaj takega?

Hailey je še zelo mlada, tako da lahko tako vitek pas pripišemo že malo hitrejši presnovi. Toda doseči ga je mogoče tudi, ko smo starejši.
Hailey je še zelo mlada, tako da lahko tako vitek pas pripišemo že malo hitrejši presnovi. Toda doseči ga je mogoče tudi, ko smo starejši.FOTO: Fame

Hailey Baldwin počasi stopa po stopinjah svojega očeta in je tudi sama vse večkrat v soju žarometov. Njen oče Stephen je znan igralec in režiser, sama pa je prav v njegovih produkcijah že nastopila v nekaj manjših vlogah. Hailey ima le 16 let, zato je časa za razvijanje uspešne kariere še veliko. Ker je zrasla v tako privlačno mladenko, pa ji paparaci že sledijo.

Tako so jo nedavno fotografirali, ko je bila s svojo družino na plaži. Dekle se res lahko pohvali z izjemno vitkim pasom, ki skorajda deluje, kot bi bil preščipnjen. Zaenkrat ga lahko zagotovo pripišemo še njenim mladim letom, saj je v tem času presnova malo hitrejša, verjetno pa je do neke mere tudi posledica genske zasnove. Toda četudi vam takega telesa ni podarila mati narava, lahko storite marsikaj, da si ga pridobite celo kasneje. Paziti morate na dve stvari: na hrano in na telovadbo. Prehranjevati se morate zdravo in uravnoteženo ter se izogibati dvema izredno škodljivima sestavinama: nasičenim maščobam ter sladkorju. Mleko in mlečni izdelki naj bodo manj mastni, meso pusto, olje pa zdravo olivno ali bučno. Posladkate se lahko z oreški. Poleg tega se raje odrecite raznim sokovom, ki lahko skrivajo velike količine sladkorja. Pijte navadno vodo ali zeliščne čaje.

Druga skrivnost tako zavidljive postave je redno gibanje. Vsak drugi dan se zato lotite enourne kardiovadbe. Lahko tečete, preskakujete kolebnico, kolesarite, se ukvarjate z borilnimi veščinami. Vse to bo povzročilo, da bo začelo telo bolj intenzivno kuriti maščobo. Če si želite bolj vitek pas, morate namreč običajno s trebuha najprej odstraniti maščobne blazinice. Ves čas delajte tudi trebušnjake. Ko se bo maščoba stopila, bodo namreč postale vidne napete mišice. Da bi izoblikovali predvsem stranski del trebuha, ne izpustite naslednjih dveh vaj: ko ležite na tleh, noge skrčite in obrnite na eno stran, nato pa zgornji del trupa dvigujte, kot bi izvajali normalne trebušnjake, nato za povrh lezite na bok in se dvignite, tako da se opirate le na spodnji del roke in stopala. Poskusite lahko tudi vrteti obroč ali se vpišete na ure trebušnega plesa.

Kako do bolj ravnega trebuščka, pa si lahko preberete tukaj.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587