Vizita.si
image (28)

Novice

Ste že videli največje prsi na svetu?

S.P.
14. 09. 2012 15.24
34

Annie Hawkins-Turner, s šokantno velikostjo nedrčka 102ZZZ, slovi kot ženska z največjimi naravnimi prsmi na svetu. Te ji neustavljivo rastejo že od 9. leta starosti in tehtajo več kot celotno telo marsikatere ženske.

Annie Hawkins-Turner je njen gromozanski dekolte močno oviral že v ranem otroštvu. Težava je namreč postala opazna že pri pičlih 9 letih, ko zaradi velikosti svojega oprsja ni več mogla sesti za mizo, močno ovirane pa so bile tudi njene najosnovnejše telesne sposobnosti. “Rast prsi je močno zaznamovala moje življenje. V šoli so me obravnavali kot otroka s posebnimi potrebami, nič kaj prijazni pa niso bili niti otroci. Pri športni vzgoji nisem mogla narediti niti enega poskoka, saj je bilo breme preprosto preveliko. Kmalu pa sem se začela spopadati še s hudimi bolečinami v hrbtenici,“ se spominja svojega otroštva.

Kako resna je situacija, pa se je začela zavedati šele po rojstvu dveh otrok. “Prsi so me močno ovirale pri vzpostavljanju prvih vezi z otroki. Med nosečnostjo so namreč te še toliko zrasle, da nisem več mogla objeti, kaj šele dojiti lastnih otrok. Z največjimi težavami se spopadam predvsem ob jutrih, saj ne morem več vstati iz postelje. Najprej moram iz nje prevaliti prsi, šele nato pa poskušam s pomočjo komolcev dvigniti celotno telo. Moja hrbtenica je že tako šibka, da mi mora pri tem včasih pomagati tudi mož,“ pojasnjuje 52-letnica.

Vzrok, da lahko njene prsi zapolnijo šokantno košarico nedrčka 102ZZZ, še vedno ni znan, saj tovrstno zdravstveno stanje ni bilo gensko pogojeno. Annie se je s kar 51 kilogramov težkimi prsmi nedavno uspela zapisati v Guinessovo knjigo rekordov, zaradi česar je nanje še toliko bolj ponosna. “Včasih sem sicer razmišljala o operaciji, a sem jih z leti nekako vzljubila. Danes sem ponosna, da sem, to kar sem.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587