Vizita.si
image (28)

Novice

Štiri leta je živel nožem v glavi

Ni.J.
19. 02. 2011 15.14
1

37-letnika so kar štiri leta mučili neznosni glavoboli. Ko so se stopnjevali do te mere, da ni mogel več normalno živeti, je obiskal zdravnika, rentgen pa je pokazal, da je imel v glavi zapičen nož.

37-letni Kitajec je po dolgih štirih letih končno ugotovil, kaj povzroča njegove neznosne migrenske glavobole. Rentgenski posnetki glave so namreč pokazali, da ima Li Fu iz province Yunnan v glavo zapičeno 10-centimetrsko konico noža.

Pretekli mesec je Li namreč zaradi konstantnih in vse pogostejših migrenskih glavobolov končno obiskal zdravnika. Ta je nato opravil rutinsko rentgensko slikanje glave in odkril šokantni podatek.

37-letnika je nato čakala operacija, s katero so mu konico noža odstranili iz lobanje in možganov in je sedaj v stabilnem stanju. Zdravniki so povedali, da je bila noževa konica popolnoma nepoškodovana.

Li je bil zaboden pred štirimi leti med oboroženim ropom, ko ga je napadalec zabodel pa se je nož očitno zlomil. Zdravniki so takrat sicer zdravili njegove poškodbe, vendar pa niso opazili, da je imel znotraj lobanje zapičeno konico noža.

Kirurg iz bolnišnice Yuxi, kjer so Lija operirali, je po operaciji povedal, da je čudež, da je moški sploh preživel napad z nožem, kaj šele, da je štiri leta živel s konico noža v glavi.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587