Vizita.si
image (28)

Novice

Strela jo je ozdravila

Katja Benčina
20. 07. 2009 12.52
0

Srečo v nesreči je zagotovo imela 51-letna Srbkinja, ki jo je zadela strela in jo ozdravila kronične aritmije srca.

Na jugu Srbije blizu mesta Užice je Nada Aćimović na hribu pasla ovce, ko jo je presenetila nevihta. Pred dežjem se je zavarovala z dežnikom in odhitela proti bližnji koči, da bi si poiskala zavetje. Takrat pa je počilo: „Naenkrat se mi je zabliskalo pred očmi, nato pa sem začutila pekočo bolečino v levi strani prsnega koša,“ je povedala Nada v bolnišnici. Strela je namreč udarila v kovinsko konico dežnika, ki ga je pastirica držala v roki in nato potovala skozi njeno telo. K sreči je imela obute volnene nogavice in gumijaste opanke, ki so strelo odvedle naprej v tla. Nato se je zgrudila na tla in obležala nezavestna. Ko se je ponovno zavedla, je poklicala moža, ki jo je nemudoma odpeljal v bolnišnico.

Ob pregledu pa je sledil šok. Kljub temu da je 51-letnica utrpela opekline druge stopnje, pa je ozdravela za kronično aritmijo srca, za katero je trpela že nekaj let. Odslej njeno srce bije v normalnem ritmu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587