Vizita.si
Če boste svojemu moškemu rekle, da je čas za dolg in resen pogovor, ga boste verjetno precej vznejevoljile.

Novice

Stvari, ki jih moški nočejo slišati

E. D.
03. 02. 2011 13.35
5

So stvari, ki bodo s tira spravile še tako trdnega in samozavestnega moškega, pa če vam bo to pokazal ali ne. In kaj vse se znajde na seznamu izjav, ki si jih skoraj noben moški ne želi slišati in za katere bi raje videl, da jih ne izrečete na glas?

Če boste svojemu moškemu rekle, da je čas za dolg in resen pogovor, ga boste verjetno precej vznejevoljile.
Če boste svojemu moškemu rekle, da je čas za dolg in resen pogovor, ga boste verjetno precej vznejevoljile.FOTO: iStockphoto
Morava se resno pogovoriti

Moški večinoma niso narejeni za dolge, globoke pogovore. Težave radi rešijo oziroma odpravijo na hitro. Če mu boste torej rekle, da je čas za dolg in resen pogovor, ga boste verjetno precej vznemirile, le da bodo nekateri moški to takoj brez zadržkov pokazali oziroma povedali ter se celo poskušali takšnemu poglobljenemu razglabljanju izogniti, spet drugi pa bodo morda nejevoljo skrili in zavoljo boljšega počutja svoje drage stisnili zobe. A če ga bo tema tega vajinega pogovora, ki se obeta, še dodatno vznemirila (če boste na primer hotele izvedeti, kdaj se mu bo zdel primeren čas za poroko, otroke, nakup novega stanovanja), se bodo morda dvignili še dodatni obrambni mehanizmi v njem in pogovoru se bo poskušal izogniti. Zato je morda bolje, da ga na pogovor o tej za vas zelo pomembni temi napeljete malo bolj neposredno. Če morda vaš dragi, ki se sicer ne pogovarja rad, ne bo imel občutka, da pravkar opravlja tisti resen in poglobljen pogovor, se bo o neki težavi morda lažje in veliko bolj razgovoril, kot bi se sicer.

Z izjavo, da velikost penisa za vas res ni pomembna, mu boste verjetno dale vedeti, da ste videle že večje, zato bo vaš moški morda precej razburjen.
Z izjavo, da velikost penisa za vas res ni pomembna, mu boste verjetno dale vedeti, da ste videle že večje, zato bo vaš moški morda precej razburjen. FOTO: iStockphoto

Mislim, da bi morala k svetovalcu za odnose

Veliko moških že s svojo boljšo polovico težko govori o težavah v njuni zvezi, kaj šele, da bi o tem, kaj je narobe in kako bi lahko izboljšal razmere, govoril s tujcem ter po vrhu še plačeval za to. Pa četudi je med vama za zdaj še vse v redu in bi ve rade k svetovalcu za odnose kar tako, preventivno, verjetno nad vašo idejo ne bo navdušen. Le vznemirile ga boste in če boste trmasto vztrajale pri svojem, se bo morda celo tako razburil, da se bosta na koncu še pošteno skregala. Zato za voljo ljubega miru takšne zamisli oziroma izjave raje zadržite zase.

Velikost zame res ni pomembna

Tako, pa ste mu pravkar dale vedeti, da ima majhnega! Le zakaj bi sicer razglabljale o tem, da velikost moškega spolnega organa res, ampak čisto zares ni pomembna in da šteje le to, ali zna moški svoje orodje učinkovito uporabiti. Tako vsaj razmišlja marsikateri moški, ki ga na tiho že tako ali tako skrbi, da je premalo obdarjen. Zato se izjavam o velikosti njegove moškosti – če se seveda le da in če vas sam ne zaslišuje o tem – raje izognite.

Kako si sladek in srčkan!

Verjemite, da takšna izjava nikakor ne bo dvignila njegovega ega, kajti vaš moški veliko raje sliši, da je seksi in neustavljivo privlačen. Moški so namreč po naravi lovci – so trdni, neodvisni, frajerski. Pridevniki, kot so srčkan, sladek, prikupen, so v njegovem besednjaku rezervirani le za pomehkužence ter za otroke. Zato previdno izbirajte svoje komplimente, da ga ne boste užalile – pa čeprav mislite le najbolje in se vam res zdi tako zelo srčkan ter sladek.

Vprašanje, ali na vas opazi kaj novega oziroma drugačnega, je za veliko moških eno najtežjih vprašanj, kar mu jih lahko zastavite.
Vprašanje, ali na vas opazi kaj novega oziroma drugačnega, je za veliko moških eno najtežjih vprašanj, kar mu jih lahko zastavite.FOTO: iStockphoto

Opaziš kaj drugačnega na meni?

'O ne, kaj naj pa zdaj naredim, da je ne razjezim ali razočaram?' Verjetno to pomisli kar nekaj moških, ko jim njihova draga postavi to zanje eno najtežjih vprašanj. Njihove misli švigajo sem ter tja: 'Se je postrigla? Ima drugačno barvo las? Si je kupila novo obleko ali čevlje? Ima novo šminko? Kaj? Kaj? Kaj?' In če ne opazijo, kaj je na vas novega oziroma drugačnega, mu potem verjetno užaljeno očitate, da vas vsak dan gleda, ampak vas sploh ne vidi, da vam ne namenja dovolj pozornosti, da vas ima za samoumevno in vas sploh nima dovolj rad. Skratka, vprašanje, ali na vas opazi kaj novega oziroma drugačnega je za marsikaterega pripadnika močnejšega spola vsekakor ne seznamu stvari, ki ga bodo gotovo spravile v težave.

Menstruacija mi zamuja

Moški se tega stavka iskreno razveselijo le v primeru, da sta naraščaj že dalj časa načrtovala in na njem tudi aktivno delala. Če pa obstaja nevarnost, da ste zanosili po nesreči, potem ga boste s priznanjem, da vam zamuja menstruacija, dodobra vznemirili ali bolje rečeno, prestrašili. Saj verjetno se bo sčasoma, če se izkaže, da je bil preplah upravičen in bosta res dobila naraščaj, na misel, da bo čez nekaj mesecev oče, sprijaznil in se začel otroka tudi iskreno veseliti, a sprva bo verjetno precej prestrašen in šokiran, kar mu nikakor ne gre zameriti. Ne nazadnje je verjetno tudi vas novica, da ste noseči in tega niste načrtovali ter ste tako zelo pazili, precej presenetila, kajne?

Z izjavo, da je samo neumna tekma in da ta nikakor ne more biti pomembnješa od vas, mu boste gotovo dvignile krvni tlak.
Z izjavo, da je samo neumna tekma in da ta nikakor ne more biti pomembnješa od vas, mu boste gotovo dvignile krvni tlak. FOTO: iStockphoto

Saj je samo neumna tekma

S to izjavo mu boste zares dvignile tlak. Kajti zanj tekma, ki si jo tako goreče želi ogledati in o njej razmišlja že nekaj tednov, nikoli in nikdar ne bo samo tekma. To je zanj verjetno športni dogodek leta, ki ga za nič na svetu ne sme zamuditi. To je njegovo veselje. To je njegova strast. Če ste si torej ve zamislile, da bi ravno ta večer odšla v kino, gledališče, savno, na večerjo, bo bolje, da svoje načrte prestavite na kateri drug dan. Izjavo, da je samo neumna tekma in da nikakor ne more biti pomembnejša od vas, pa raje zadržite zase, sicer se lahko močno skregata.

Bolje bo, če bova od zdaj naprej samo prijatelja

Morda vi res iskreno verjamete, da partnerja sicer ne moreta biti, ker se preprosto ne ujameta in se ves čas prepirata, da pa sta lahko brez težav prijatelja. Vendar nikar ne pričakujte, da vaš zdaj že skoraj bivši moški enako gleda na vajin odnos. Njemu se verjetno zdi, da če ne moreta biti partnerja, tudi samo prijatelja ne bosta. Še posebej, če ste vi tisti, ki je naredil konec ljubezenskemu razmerju. S to izjavo ga boste tako samo še dodatno razjezile. Če se je odločil, da vas preprosto noče več v svojem življenju, ker mu je pretežko in ker vas nikakor ne bo mogel gledati z drugim, potem tako ali tako ne boste ničesar spremenile – pa če še tako vztrajate pri tem, da bi bila prijatelja.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587