Vizita.si
image (28)

Novice

Babica sprejeta med 20-letne navijačice

S.C.
11. 05. 2012 14.34
34

Pri svojih 55 letih simpatična Američanka nima le zavidanja vredne postave, je tudi veliko bolj gibčna, energična in splošno fizično pripravljena od marsikatere 20-letnice. Ravno zato je bila te dni sprejeta med navijačice ekipe Dallas Cawboys, s čimer so se ji uresničile najstniške sanje.

Dallas Cawboys je ekipa svetovno znanih profesionalnih igralcev ameriškega nogometa iz predmestja Dallasa, nič manj znane in nadvse popularne pa niso njihove navijačice.

Postati ena izmed privlačnih, gibčnih in energičnih plesalk v mordo-belih uniformah je tako prava čast, o članstvu namreč sanja skoraj vsaka druga ameriška najstnica. Izjema ni bila niti danes 55-letna Sharon Simmons iz Teksasa, ki si je že od svojih rosnih let vztrajno prizadevala, da bi jo sprejeli na avdiciji. “Bilo mi je 22 let, ko sem ob podpori svoje mame prvič poskusila, a so me hitro postavili na realna tla, češ da bo treba še veliko vaje,“ se spominja strastna športnica, ki več ur dnevno preživi v fitnesu in veliko pozornosti namenja ohranjanju svoje popolne postave. Članstvo v ekipi navijačic je bilo od nekdaj njena največja želja v življenju, a je magistrirala in ubrala poklicno pot, ples pa je še vedno ostal njena prva ljubezen in v upanju, da ji nekoč le uspe, se je še vedno vztrajno udeleževala avdicij. “Marsikdo bi že zdavnaj obupal, a ne jaz. Zame so leta le številka, počutim se veliko mlajša in tudi videti sem tako,“ samozavestno pove babica, ki je v boljši fizični pripravljenosti od večine najstnic, med drugim je osvojila tudi nekaj medalj na različnih tekmovanjih v fitnesu.

In kdo bi si mislil, pri 55-ih so se optimistični Sharon končno uresničile sanje. Brez posebnih pričakovanj je pred kratkim spet poskusila srečo na avdiciji za članstvo v ekipi navijačic Dallas Cawboys in bila sprejeta. “Še vedno ne morem verjeti, samo čakam, kdaj se bom prebudila iz sanj. Lahko rečem, da sem izjemno ponosna nase, vsekakor se je izplačalo vložiti toliko truda v skrb za svoje telo in telesno pripravljenost. Dala bom vse od sebe, da članom žirije dokažem, da je bila njihova odločitev pravilna in se lahko kosam z drugimi, veliko mlajšimi članicami,“ odločno še poudari Sharon.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602