Vizita.si
image (28)

Novice

Svet obkrožila fotografija, ki je šokirala mnoge ...

K.B.
16. 01. 2013 08.53
5

Po spletu je zaokrožila fotografija ženske, ki po uspešni presaditvi srca v rokah drži svoje staro srce. Ker tako podobo vidimo le redko, se je fotografija takoj pojavila v številnih svetovnih medijih.

Ženska, ki jo je prijateljica Kelsey poimenovala Penny, je na spletni strani Imgur delila fotografijo, na kateri nosi medicinsko masko, medtem pa v rokah drži svoje srce. Danes ima Penny dobro delujoče srce, je njena prijateljica razkrila na spletni strani. Zapisala je: ''Penny v rokah drži svoje srce. Preživela je raka in grozljivo odpoved srca ter ni nikoli izgubila upanja.’’

Še en njen prijatelj pa je zapisal, da so ji zdravniki dovolili, da se je fotografirala s svojim starim srcem, tik preden je bilo upepeljeno. Iz profila prijateljice Kelsey je razvidno, da je želela srce odnesti domov, a ji zdravniki tega niso dovolili. ’’Želela ga je obdržati, a ji niso dovolili! Strinjam se z njimi. Mora biti upepeljeno, a obdrži lahko pepel. Penny je moj heroj,’’ je še dodala.

Sicer pa vsako leto po svetu opravijo okrog 3500 presaditev srca. Večina pacientov v bolnišnici ostane približno dva tedna po operaciji.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 623