Vizita.si
image (28)

Novice

Svetlolasa lepotica opustila diete in pokazala …

S.P.
26. 07. 2013 11.34
4

Zvezda resničnostnih šovov Sam Faiers se je odločila, da bo opustila diete in preprosto uživala v poletju. Čeprav ji je nedavno po dolgi bitki s kilogrami končno uspelo malce shujšati, pravi, da se bo s tem znova obremenjevala šele, ko bo poletja konec.

Sam Faiers, zvezda večkrat nagrajene resničnostne serije The Only Way Is Essex (TOWIE), osnovane v Essexu v Veliki Britaniji, se je odločila, da bo to poletje pozabila na diete in se prepustila zabavi, poroča Daily Mail. Čeprav si je še nedolgo tega prizadevala, da bi izgubila nekaj odvečnih kilogramov, so jo namreč v minulem tednu paparaci znova ujeli na Ibizi, kjer kljub temu ni razočarala. “Sicer je malce popivala ter pozabila na zdravo prehrano, a je znova presenetila z lepo in ženstveno postavo. Še dobro, da si je premislila, saj bi bilo teh oblin res škoda.“

Sam se že vse od začetka zvezdniške kariere bori s svojo težo. Ker so kritiki njeno telo večkrat opisali kot ohlapno in je bila njihova tarča posmeha, zmerljivk ter žaljivk, se je zato v sredini minulega leta odločila za spremembo. S sestro Billie Faiers sta poiskali pomoč osebnega trenerja in se vsaj trikrat na teden pridno potili v telovadnici. ''Na tekalni stezi sem tekla vsaj pol ure na dan, veliko pa sem delala tudi na moči in utrjevanju telesa,'' je pojasnila.

Kot pravi, za razliko od mnogih kolegic ne verjame v hitro in neučinkovito hujšanje s pomočjo diet, je pa vseeno pazila, da je jedla zmerno ter zdravo. ''Bilo mi je v pravo olajšanje, ko mi je osebni trener povedal, da lahko še vedno uživam hrano, ki vsebuje maščobe in ogljikove hidrate, a jo moram le omejiti in pravilno razporediti. Zaradi prevelikega odrekanja bi bili lahko rezultati celo nasprotni od želenih.“ Do danes ji je uspelo odpraviti nekaj več kot 5 kilogramov, kar je zares dober začetek, s ponovnim procesom hujšanja pa se bo začela ukvarjati šele, ko bo poletja konec.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602