Vizita.si
Čeprav od nje nismo pričakovali, da bo promovirala naravni videz, je izredno pozitivno, da to počne in se očitno res ne boji staranja.

Novice

Ta fotografija razkriva marsikaj

L.E.
25. 01. 2013 16.48
12

Čeprav je Pamela Anderson postala bolj kot zaradi svojega igralskega talenta znana zaradi svojih kirurških popravkov, zdaj zatrjuje, da je kakršni koli estetski posegi več ne zanimajo. Da tako res misli, razkriva naslednja fotografija.

Čeprav od nje nismo pričakovali, da bo promovirala naravni videz, je izredno pozitivno, da to počne in se očitno res ne boji staranja.
Čeprav od nje nismo pričakovali, da bo promovirala naravni videz, je izredno pozitivno, da to počne in se očitno res ne boji staranja.FOTO: Fame

Pamela Anderson je najbolj znana ravno zaradi svojih povečanih prsi, mnogi menijo, da si je dala popraviti tudi ustnice. Toda danes 45-letna igralka je očitno svoj pogled na svet popolnoma spremenila. Z estetsko kirurgijo si namreč po svojih besedah ne misli več pomagati. Namerava se postarati povsem naravno, ne načrtuje niti vbrizgavanja polnil. Da tako resnično misli, razkriva tudi fotografija, ki so jo nedavno posneli paparaci. Dobro je vidno, da si res ni vbrizgala nikakršnega botoksa.

Za revijo Fabulous je povedala naslednje: ''Nikoli si nisem vbrizgala botoksa. Takšni posegi na obrazu mi niso všeč, pravzaprav me strašijo. Vsi ti ljudje, ki so jih prestali, so videti enako. Mislim, da to ni pot, ki bi jo rada ubrala. Mislim, da se želim preprosto postarati. Nikoli nisem bila najlepša oseba na svetu in tudi danes nimam potrebe, da bi se oklepala mladosti.'' Od nekoga, ki pravzaprav deluje precej plastično, tako racionalnih besed res nismo pričakovali. Je pa resnično pozitivno, da se zvezdnica sploh ne boji staranja, in to kljub temu, da je svojo kariero pravzaprav zgradila na svojem videzu. Tako postavlja zelo dober zgled. Dodala je še, da ne pretirava niti z lepotičenjem in nego. ''V nego obraza in las ne vlagam veliko truda,'' je dejala. ''Pri kozmetičarki nisem bila že zelo dolgo. Raje sem videti naravna.''

Botoks je sicer polnilo, ki ga mora strokovnjak vbrizgavati v izredno majhnih količinah. Tako ni strupeno in poleg tega mišic obraza ne oslabi do te mere, da jih pacient sploh ne bi mogel več uporabljati. Takrat je namreč končni učinek nenaraven. Pred odločitvijo za takšen estetski poseg se je torej treba dobro pozanimati, kdo bo v roki držal injekcijo, ki mora biti zaradi preciznosti odpravitve točno določenih gubic, tudi zelo tanka.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602